ја у запршку мање, али на крају довољно.Ја стављам много белог лука, бацим на уље са кашичицом брашна и онда смуљам спанаћ и додајем млеко.
некако ми се изгуби мирис током кувања.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја у запршку мање, али на крају довољно.Ја стављам много белог лука, бацим на уље са кашичицом брашна и онда смуљам спанаћ и додајем млеко.
Ја ћу или то, или наручујемо нешто...Sad cu kad stignem kuci da smuckam bolonjez, to mi je brzo
Taj bolonjez mi je nekako zgodan kad nemam vremena, caskom se spremiЈа ћу или то, или наручујемо нешто...
Наручена пица.Taj bolonjez mi je nekako zgodan kad nemam vremena, caskom se spremi
Стално то читам, а немам појма шта значи и како се спрема. Неки рестовани кромпир?Nasuvo sa krompirom i kristal salata sa uljem bundevinog semena.
Ja godinama od kako sam ovde slušam o tom krompiru i nikad nisam dobila želju da ga spremam niti imam ideju kakvog je to ukusa, testo i krompir.Стално то читам, а немам појма шта значи и како се спрема. Неки рестовани кромпир?
Са тестом? Уф, па ја нешто тесто са тестом не волим, зато не правим ни пите кромпируше.Ja godinama od kako sam ovde slušam o tom krompiru i nikad nisam dobila želju da ga spremam niti imam ideju kakvog je to ukusa, testo i krompir.
Ja je nikad nisam ni probala, prosto mi to jedno sa drugim ne ide.Са тестом? Уф, па ја нешто тесто са тестом не волим, зато не правим ни пите кромпируше.
То код моје баке није могло да се једе, то је ваш северњачки специјалитет, зато питам...а ја волим да пробам разне ствари."Nasuvo" je ono jelo što miriše na bakinu kuhinju...ko nije doživeo kao dete, njemu je to samo testo sa krompirom.
Tačno. To je jelo koje je karakteristično za Vojvodinu, i Vojvođanima nije testo sa krompirom."Nasuvo" je ono jelo što miriše na bakinu kuhinju...ko nije doživeo kao dete, njemu je to samo testo sa krompirom.
Moje bake to nisu pravile nikad."Nasuvo" je ono jelo što miriše na bakinu kuhinju...ko nije doživeo kao dete, njemu je to samo testo sa krompirom.
Umesiš testo od jaja, vode, malo soli i brašna.Све сте рекле, само не рекосте како се прави. Идем да гуглам.