- Poruka
- 63.764
Данас грашак a la @Vexy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знаш како, ја јесам љубоморна, али много ти леп овај аватар, морам да кажемČorba od povrca i malo musake od juce..
hvala...znaci da ga ostavim i ne vracam stariЗнаш како, ја јесам љубоморна, али много ти леп овај аватар, морам да кажем![]()
Даааhvala...znaci da ga ostavim i ne vracam stari
Sta sad to znaci?Данас грашак a la @Vexy
По њеном рецепту.Sta sad to znaci?
Не умире се од пиреа из кесице, битно да си прошеталаDivan dan..iskoristila sam suncea za ručak..dinstan cureci karabatak i krompir pire iz kesice
![]()
dva kruga oko slavije sa kucetomНе умире се од пиреа из кесице, битно да си прошетала![]()
Ја га још нисам видела, само кажем. А имамо тему да се похвалишdva kruga oko slavije sa kucetom![]()
Kineske nudle, ali ih sama mesim i malo luksuznija varijanta za goste kojima su nudle omiljena hrana. Moguće je da im se neće svideti jer su navučeni na kupovne. Ove su sa belim mesom, brokolijem ,tikvicama, algama, kineskim kupusom, mladim lukom , začinima, a ne aromom.
I sutlijaš od domaćeg mleka na turski način.
Po osobi 130 gr oštrog brašna (ja koristim senćansko) i 60 gr vode. To se baš teško umesi pa koristim neki čoper, secko da ga razbuca. Kad odstoji desetak minuta već se lakše premesi. I onda na mašinu za rezance ali ne razvijem na najtanje nego ako imaš od 1-6 debljinu, onda na 3.Kako mesiš nudle?
Mi baš volimo i to tu domaću varijantu ali testeninu kupujem a nije baš preukusna, probala bih nešto npvo nešto divlje![]()
Uh nije 180 nego 130 gr brašna, pogrešila sam a ne mogu da ispravimKako mesiš nudle?
Mi baš volimo i to tu domaću varijantu ali testeninu kupujem a nije baš preukusna, probala bih nešto npvo nešto divlje![]()
Мени се тако једе, а имам неку менталну блокаду јер у бурету још има киселог купусаpecem pogacu i kuvam sladak mlad kupus za danas i sutra
Ispravljeno.Uh nije 180 nego 130 gr brašna, pogrešila sam a ne mogu da ispravim