Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako sam ja pravila vanilice jednom
i dok sam ja pravila moja deca (moj otac među njima) se primakli,
kako namažem, tako se pojede
dok sam ja napravila i namazala poslednju, pola je već bilo pojedeno..
Ми палачинке...и то је мама пржила у два тигања, а ми са обе стране као копци :rotf:
Знам да је једном рекла да јој је жао што нема 3 руке, па једно од нас мора да паузира :rotf:

1000003229.jpg

Vidjeh u jednoj pekari ubacili domacu pastu taljatele ali 400g za 1.50eur dok je barila u prodavnicama 500g za 1eur. Uzeh da probam i nije mi djelovalo lose, stavise, mozda i bolje mada ove taljatele nisam bas odavno jeo.

Svidja mi se sto 400g dijelim takodje na 3 dijela pa stavljam 133g u porciji umjesto 166g. Dosao sam na ideju da i barilu smanjim na 125g, mislim da sam dovoljno dobar psihicki da to izvedem sto bi znacilo 25% manje paste. 😇

Chek metlo ako ce se udajes da razvijas sama kore nemo zaebaes
E da znas da bih volela to da znam, aj nasla bih mozda da me neko nauci, kapiram ima na netu, al nemam ti kad, i ovo je sreca u nesreci da sam danas prva smena pa mogu popodne da spremim.... inace ja ugl stignem kuci u 9 uvece :aha:
i kako da se udam sa takvim radnim vremenom ajde kako! :rida:
:lol:

Маринирала траке белог меса у павлаци, јајету, биберу и белом луку, па испржила. Уз то зелена салата са дресингом од павлаке, мајонеза, бибера и куркуме.

Маринирала траке белог меса у павлаци, јајету, биберу и белом луку, па испржила. Уз то зелена салата са дресингом од павлаке, мајонеза, бибера и куркуме.
U taj dresing nakapaj malo soja sosa, videces, otvorice ti se nove cakre :zaljubljena:

U taj dresing nakapaj malo soja sosa, videces, otvorice ti se nove cakre :zaljubljena:
Фалило ми је лимуна, заправо. Првобитна идеја је био тартар сос, али за њега нисам имала краставчиће, и тако испаде ово са салатом, али уопште није било лоше :lol:

Фалило ми је лимуна, заправо. Првобитна идеја је био тартар сос, али за њега нисам имала краставчиће, и тако испаде ово са салатом, али уопште није било лоше :lol:
Ja stavljam u to i malo vinskog sirceta/balzamiko (kad sta imam) i soja sos
Posto ne volim limun u jelim ja zato sirce...
Ali da, trazi neku kiselinu, da bude kontra teza majonezu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back