- Poruka
- 399.360
ja danas ..makarone sa sirom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na kraju me nije mrzelo..imam i za sutra ručakdanas cu faširane u sosu od paradajza, ako me ne bude mrzelo

Još uvek ih nisam kupila ni probala, ne znam zašto ali me nikako ne privlače.Прокељ са пилетином
Pogledajte prilog 1454747
Pire i panirani gambori, uz to domaće masline.

А лосос понеси ’вамо као сувениреBrate, kad odem u Srbiju ima da se najedem orade i brancina.
Kakvi roštilji, pekare, bureci, pun mi kofer lososa i bakalara, jedva čekam da se dokopam neke prave ribe![]()

Ne znam sto je taj losos toliko "izvikan",meni je to nekako najbezveznija riba.А лосос понеси ’вамо као сувенире![]()
Мени је шаран најгори, и товљени и дивљи. Не волим ту текстуру.Ne znam sto je taj losos toliko "izvikan",meni je to nekako najbezveznija riba.
Mozda je zdraviji,ne znam...
joj LimuneeeeJa volim sarana,cak mi je jedna od ukusnijih riba,narociti dimljeni...ali mogao bi da ima manje kostiju.Мени је шаран најгори, и товљени и дивљи. Не волим ту текстуру.
Sta je smijesno,Afro?...joj Limuneeee
Скуша и пастрмка никако нису суве. Очишћену рибу посоли и мало попрскај уљем. Стави на пек папир и у рерну на пола сата (на 200 степени) па види какво ћеш онда мишљење имати.Ja volim sarana,cak mi je jedna od ukusnijih riba,narociti dimljeni...ali mogao bi da ima manje kostiju.
Skusa i pastrmka su mi nekako suve.
Najvise volim oslic.Em je ukusan,em nema puno kostiju.
Такође.Мени је шаран најгори, и товљени и дивљи. Не волим ту текстуру.
Ma,svejedno.Jela sam je vrhunski pripemljenu,ali opet bih radije birala ove druge vrste.Ne kazem da su neukusne,ali ja valjda volim masnije.Скуша и пастрмка никако нису суве. Очишћену рибу посоли и мало попрскај уљем. Стави на пек папир и у рерну на пола сата па види какво ћеш онда мишљење имати.
Imaš kako nemaš...nego losos kod nas i losos kod njih je kao nebo i zemlja....Sta je smijesno,Afro?
Losos mi je najbljutavijeg ukusa od svih riba.
Imam valjda pravo da mi se ne svidja.![]()
Али нису суве, то никако.Ma,svejedno.Jela sam je vrhunski pripemljenu,ali opet nih radije birala ove druge vrste.Ne kazem da su neukusne,ali ja valjda volim masnije.
E,to ne znam.Znam kako je kod nas.Imaš kako nemaš...nego losos kod nas i losos kod njih je kao nebo i zemlja....
A мени су скуша и пастрмка међу омиљеним, ослић је бљутав сам по себи, али може лепо да се спреми. Волим ораду, бранцин и све остале. Сабљарка и морски пас су фине а немају пуно костију.Ja volim sarana,cak mi je jedna od ukusnijih riba,narociti dimljeni...ali mogao bi da ima manje kostiju.
Skusa i pastrmka su mi nekako suve.
Najvise volim oslic.Em je ukusan,em nema puno kostiju.