Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Уживала сам у боранији. Како је мушкима само они знају :lol:
IMG-2aac7db6a26b468789960a29b24dc313-V.jpg

Не, не и не.
Ако су ајвар и рибе предвиђени за пржење, онда се прже...никад више у рерну ослић, нека смрди кућа недељу дана, али мерак је мерак, не могу ја ово.
И не препоручујем, а вама на вољу.

Не, не и не.
Ако су ајвар и рибе предвиђени за пржење, онда се прже...никад више у рерну ослић, нека смрди кућа недељу дана, али мерак је мерак, не могу ја ово.
Znaš kako je oslić dobar?
Na maslinovom ulju propržiti par grančica ruzmarina i nekoliko čenova belog luka na krupno isečeno. Kad zamiriše, na jaku vatru sa svih strana zapečeš oslić i poklopiš pa ugasiš ringlu i ostaviš desetak minuta tako.

Не, не и не.
Шта се десило?
Јеси га умотала у пек папир?

И моји једу, него се шалим јер је то најомраженија храна код мушкараца.
Ма какви. Скуваш са динстаним месом (јунетина) и парадајз соком и на крају ставиш кашику павлаке. Црни и бели лук на почетку, нормално.
Кад кажем павлака, не мислим на онај вештак из тетрапака него на милерам.

Ма какви. Скуваш са динстаним месом (јунетина) и парадајз соком и на крају ставиш кашику павлаке. Црни и бели лук на почетку, нормално.
Кад кажем павлака, не мислим на онај вештак из тетрапака него на милерам.
Тако и правим. Само што павлаку свако себи у тањир ставља.
И волимо доста мирођије.

Jos su znali da me posalju kod frizera i daju mi pare a ja se vratim kuci tako sto nisam ni dolazio do njega :D i vratim pare naravno.

Pa me opet posalju i kazu mi kako da se osisam a ja necu nego samo malo skratim kosu da se ne primjecuje.

onda me opet posalju...i tako nekolika puta, meni zao kose...na kraju dobijem batine i iz petog puta se osisam na kratko.

Sad se sam sisam na kratko, mislim frizerki kazem. :lol:

Znaš kako je oslić dobar?
Na maslinovom ulju propržiti par grančica ruzmarina i nekoliko čenova belog luka na krupno isečeno. Kad zamiriše, na jaku vatru sa svih strana zapečeš oslić i poklopiš pa ugasiš ringlu i ostaviš desetak minuta tako.
Шта се десило?
Јеси га умотала у пек папир?
Уваљано у алеву, брашно и со, стављено на подмазан плех и печено по 20 минута на обе стране.
Не вреди, ја волим кад се испржи у дубоком уљу, ово ми је као кувана риба, плус се оно брашно разгњецавило...ма, никад више.
Можда пробам још овај Марџин начин и то је то, завршавам са експериментима.

Уваљано у алеву, брашно и со, стављено на подмазан плех и печено по 20 минута на обе стране.
Не вреди, ја волим кад се испржи у дубоком уљу, ово ми је као кувана риба, плус се оно брашно разгњецавило...ма, никад више.
Можда пробам још овај Марџин начин и то је то, завршавам са експериментима.
Оперем, напуним белим луком, лимуном, рузмарином/першуном. Премажем маслиновим, увијем у пек папир и оставим да се пече пола сата. Запече се, а не исуши се. Тако пастрмку, а може и ослић.

Имам јак отпор према уљу, посебно дубоком. Кад у њему печем имам утисак да сам све оно здраво зезнула.:lol:
Али далеко од тога да не поједем радо помфрит из Мека. :D

Оперем, напуним белим луком, лимуном, рузмарином/першуном. Премажем маслиновим, увијем у пек папир и оставим да се пече пола сата. Запече се, а не исуши се. Тако пастрмку, а може и ослић.

Имам јак отпор према уљу, посебно дубоком. Кад у њему печем имам утисак да сам све оно здраво зезнула.:lol:
Али далеко од тога да не поједем радо помфрит из Мека. :D
Исто. Волим да је ставим и на поврће па печем, ако су филети кожу на горе, ако је цела окрећем.
Не волим ништа пржено сем јајета.
У рерни правим и помфрит и ћевапе и све.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back