- Poruka
- 63.764
Е, фин је доручак био, сад кад огладне у 8 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А, па јесам, само сам заборавила да окачимPa što ga ne uslika stipso na fotke.
Јаја, јогурт, уље, брашно, пзп, качкаваљ, шампињони и оригано. Све заједно се збрчка и пече.Aj što deluje krckavo. E, a kakvo je testo, za slani patišpanj ili..?
Vredna devojka, ta neće biti gladna kad ode na studije.
Ekstra. Moram kupiti taj pleh za mafine, može li onaj silikonski, da se peče u njemu?Јаја, јогурт, уље, брашно, пзп, качкаваљ, шампињони и оригано. Све заједно се збрчка и пече.
Ја имам овај плехани за 12, па у њега бућнем папирне корпице. Врв може и силиконски.Ekstra. Moram kupiti taj pleh za mafine, može li onaj silikonski, da se peče u njemu?
Моје искуство са силиконским није било добро. Све ми се залепило и бацила сам га заједно са пројицама.Ekstra. Moram kupiti taj pleh za mafine, može li onaj silikonski, da se peče u njemu?

Dobro si mi rekla da se ne igram. To nekako glindžavo, moraš ga staviti na pravi pleh da se ispeče, a pečenje na 220 ga sigurno još omekša i otopi.Моје искуство са силиконским није било добро. Све ми се залепило и бацила сам га заједно са пројицама.
Не знам где сам направила грешку.
Од тад сам верна само овим металним модлицама.

Да, не може се без металног плеха као подлоге. Савија се лако па се излије садржај.Dobro si mi rekla da se ne igram. To nekako glindžavo, moraš ga staviti na pravi pleh da se ispeče, a pečenje na 220 ga sigurno još omekša i otopi.
Bolji je metal, turiš papir unutra i ne razmišljaš.![]()
Како топиш у кућној радиности?Ja sam imala silikonske kalupe za led. Dok ja donesem do zamrzivaca pola vode prospem.
Nisam ništa kuvala,topila sam cvarke.
Ideja otpada kao glupa. I da znaš gotovo je ''ono'', najzad.Да, не може се без металног плеха као подлоге. Савија се лако па се излије садржај.
U serpi,dodam prvo malo vode kad se pocnu topiti stalno mijesam,kad zapjeni mast onda paziti samo da ne izgori. Ostavim ih u cjedilu,posilim,pobiberim I pritisnem.Како топиш у кућној радиности?
Ја имам начин али можда је твој бољи.
А јачина рингле?U serpi,dodam prvo malo vode kad se pocnu topiti stalno mijesam,kad zapjeni mast onda paziti samo da ne izgori. Ostavim ih u cjedilu,posilim,pobiberim I pritisnem.
Prvo lagano dok ne pocne da se topi a poslije najjace. Kontala sam u krcka staviti ali to cu probati kad budem cijeli dan kući . Možda je tvoj nacin jednostavniji?А јачина рингле?
Јесте али се примарно односи на топљење масти. Чварци су секундарни.Prvo lagano dok ne pocne da se topi a poslije najjace. Kontala sam u krcka staviti ali to cu probati kad budem cijeli dan kući . Možda je tvoj nacin jednostavniji?
Čvarke dopržiš u šerpi, em se još istopi mast em ih ne baciš.Јесте али се примарно односи на топљење масти. Чварци су секундарни.
Ставим у пекач, воде да огрезне маст, па добро изолујем алуминијумском фолијом, па сам поклопац пекача. Упалим рерну на 260 степени и кад почне да цврчи смањим на 180 степени и оставим да се топи наредна два сата.
Маст буде одлична, бистра, бела као снег.
А чварци, како кад. Некад су јестиви, некад нису.
Ovo je lakše,samo cvarke doradis .Kod mene su oni primarni,volim da hrskaju.Јесте али се примарно односи на топљење масти. Чварци су секундарни.
Ставим у пекач, воде да огрезне маст, па добро изолујем алуминијумском фолијом, па сам поклопац пекача. Упалим рерну на 260 степени и кад почне да цврчи смањим на 180 степени и оставим да се топи наредна два сата.
Маст буде одлична, бистра, бела као снег.
А чварци, како кад. Некад су јестиви, некад нису.
U kasapnici prodaju slaninu za topljenje.Gdje vi nabavljate salo za te vase cvarke koje kuvate u serpama?
Mislim,cvarci se obicno prave u oranijama tokom svinjokolja.
Nisam cula da neko pravi "na malo".
Joj limune još jedna stvar za koju nisi čula a postoji.Gdje vi nabavljate salo za te vase cvarke koje kuvate u serpama?
Mislim,cvarci se obicno prave u oranijama tokom svinjokolja.
Nisam cula da neko pravi "na malo".
Ja imam metalni kalup, a silikonske korpice. Odlične su. Malo dosadne za pranje, ali ne brinem dal sam kupila korpice i zašto ne.Ја имам овај плехани за 12, па у њега бућнем папирне корпице. Врв може и силиконски.
Ja imam taj silikonski, za mafine, perem projice u njemu godinama, jedino sto treba uraditi ti je da se pre sisanja smese cela ta tepsija stavi pod hladnu vodu.Да, не може се без металног плеха као подлоге. Савија се лако па се излије садржај.