- Poruka
- 63.764
Ништа данас, ужасно ме боли глава... нешто пржимо или наручујемо.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da Nalgesin S najbolje rešava glavobolje.Ништа данас, ужасно ме боли глава... нешто пржимо или наручујемо.
Тако моје дете једе, па научила и нас.Јело ми се нешто сирасто. Скувала сам мало паленте и у врелу натрпала неколико врста да се истопе а на крају умуљала и павлаку. Мљац!
Немам то, попила сам Бруфен и преживела. Не памтим онакву главобољу...Kažu da Nalgesin S najbolje rešava glavobolje.
Analgin je meni najbolji lijek za glavobolju.Немам то, попила сам Бруфен и преживела. Не памтим онакву главобољу...
Хтела сам да ти пошаљем нешто али не могу.Тако моје дете једе, па научила и нас.
Не разумем, али као да си послалаХтела сам да ти пошаљем нешто али не могу.

Ма ПП ми не даНе разумем, али као да си послала

Сад може...Ма ПП ми не да

Ma znam ...Bosna u malom, ali lokacija je takva.To je sve samo nije sremačko
Ok, osim po lokaciji.
Pojela si pola parceta?Били на пици, танко тесто, поно сира, 4 врсте, сочна. И дивно време у башти. Баш ми је легло и јело и дружење.

Čekaj ovo nije prebranac, a nije ni na kašiku....kako si ovo spremila?šareni pasulj
Pogledajte prilog 1436207
nešto izmedju ta dva je ...praziluk i šargarepu izdinstala, beli luk jedan cen, možeš i štap celera ako ga imaš 1 lovorov list,u to dodala pasulj iz konzerve, žuti i beo,alevu papriku, biber, so, zacin sve po ukusu oljuštila i isekla na kolutove kranjsku kobasicu ili koju imaš, nalila vodom .e sada možeš da kuvaš na plotni do gustine koju želis ili kao ja danas gurneš u rernu i to je to..ja još pospem i seckanim perunom ali ga danas nisam imala a možeš i da zaljutis ako voliš ljutkasto .sto je n ajvažnije brzo se spremiČekaj ovo nije prebranac, a nije ni na kašiku....kako si ovo spremila?