- Poruka
- 63.764
Ништа данас, ужасно ме боли глава... нешто пржимо или наручујемо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da Nalgesin S najbolje rešava glavobolje.Ништа данас, ужасно ме боли глава... нешто пржимо или наручујемо.
Тако моје дете једе, па научила и нас.Јело ми се нешто сирасто. Скувала сам мало паленте и у врелу натрпала неколико врста да се истопе а на крају умуљала и павлаку. Мљац!
Немам то, попила сам Бруфен и преживела. Не памтим онакву главобољу...Kažu da Nalgesin S najbolje rešava glavobolje.
Analgin je meni najbolji lijek za glavobolju.Немам то, попила сам Бруфен и преживела. Не памтим онакву главобољу...
Хтела сам да ти пошаљем нешто али не могу.Тако моје дете једе, па научила и нас.
Не разумем, али као да си послалаХтела сам да ти пошаљем нешто али не могу.

Ма ПП ми не даНе разумем, али као да си послала![]()

Сад може...Ма ПП ми не да![]()

Ma znam ...Bosna u malom, ali lokacija je takva.To je sve samo nije sremačko
Ok, osim po lokaciji.
Pojela si pola parceta?Били на пици, танко тесто, поно сира, 4 врсте, сочна. И дивно време у башти. Баш ми је легло и јело и дружење.

Čekaj ovo nije prebranac, a nije ni na kašiku....kako si ovo spremila?šareni pasulj
Pogledajte prilog 1436207
nešto izmedju ta dva je ...praziluk i šargarepu izdinstala, beli luk jedan cen, možeš i štap celera ako ga imaš 1 lovorov list,u to dodala pasulj iz konzerve, žuti i beo,alevu papriku, biber, so, zacin sve po ukusu oljuštila i isekla na kolutove kranjsku kobasicu ili koju imaš, nalila vodom .e sada možeš da kuvaš na plotni do gustine koju želis ili kao ja danas gurneš u rernu i to je to..ja još pospem i seckanim perunom ali ga danas nisam imala a možeš i da zaljutis ako voliš ljutkasto .sto je n ajvažnije brzo se spremiČekaj ovo nije prebranac, a nije ni na kašiku....kako si ovo spremila?