- Poruka
- 4.188
Samo ako se dobro plaća.Višak iskoristi na krsti.Budi krajnje ljubazna i fina.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ako se dobro plaća.Višak iskoristi na krsti.Budi krajnje ljubazna i fina.![]()

Термички обрађене мени нису.Pa paprike su salata![]()
Juce za rucak uzeh musaku i rusku salatu.Мени и уз сатараш треба салата. Уз све осим уз супу.

Ја уз руску салату једем салатуJuce za rucak uzeh musaku i rusku salatu.![]()

Fali bre mesoТермички обрађене мени нису.

Е, супер је то, ја сам спремала са макаронама, и додавала сам маслине, црвену паприку из туршије и бели лук уместо црног. Буде онако шарено, прокисело, мммм... хвала ти пробаћу@mina68
ovo će tebe možda da interesuje i da ti se svidi
u pola šoljice od 1,2 dcl skuvanog pirinča
1 konzerva tune
2 kisela krastavčića srednja
1 srednja glavica crnog luka seckanog
po mom ukusu krastavčića i luka može i više
jede se bez leba
jutros sam umesto pirinča koristila makarone, lepo je i tako, al bolje je sa pirinčem

pod uslovom da voliš pasulj, probaj tu alatu sa pasuljem iz konzerve, onim crvenim na primerЕ, супер је то, ја сам спремала са макаронама, и додавала сам маслине, црвену паприку из туршије и бели лук уместо црног. Буде онако шарено, прокисело, мммм... хвала ти пробаћу![]()
Обожавам...од пасуља правимо лучену, скуваш пасуљ, самељеш или добро изгњечиш, додаш истуцани бели лук по укусу, сипаш у тањире, исечеш одозго на ромбоиде и прелијеш врелом запршком од уља и алеве паприке, да цврчи кад сипаш.pod uslovom da voliš pasulj, probaj tu alatu sa pasuljem iz konzerve, onim crvenim na primer
Taj crveni pasulj je super.pod uslovom da voliš pasulj, probaj tu alatu sa pasuljem iz konzerve, onim crvenim na primer
Kod nas se ovo zove papula.Обожавам...од пасуља правимо лучену, скуваш пасуљ, самељеш или добро изгњечиш, додаш истуцани бели лук по укусу, сипаш у тањире, исечеш одозго на ромбоиде и прелијеш врелом запршком од уља и алеве паприке, да цврчи кад сипаш.
Ово се спрема за посне славе, али је божанствена уз пите и рибу и иначе.
Kod nas gnječeni grah.Kod nas se ovo zove papula.![]()