Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam ruckao malo ribe ali ono sto je bitno je da se pojavila macka lutalica koja je dobijala glavu/rep od raznih riba i kao takva macka lutalica prosla je sa mnogo boljim obrokom nego vraganina kucna macka.

Znaci macka lutalica je jela domacu svjezu ribu i hrani se bolje nego vraganina macka. :D

20230927_133848.jpg

Видим данас и код тебе неке поврћке, морам да питам...на Боги и њен избор смо већ огуглали :lol:
Ми смо данас јели нездраво, наручили пицу, јер смо госпођица и ја цело поподне базале по граду.

Danas sam ruckao malo ribe ali ono sto je bitno je da se pojavila macka lutalica koja je dobijala glavu/rep od raznih riba i kao takva macka lutalica prosla je sa mnogo boljim obrokom nego vraganina kucna macka.

Znaci macka lutalica je jela domacu svjezu ribu i hrani se bolje nego vraganina macka. :D

Pogledajte prilog 1418257
Mackama dajes ribu?
Time se najlakse dave.

Видим данас и код тебе неке поврћке, морам да питам...на Боги и њен избор смо већ огуглали :lol:
Ми смо данас јели нездраво, наручили пицу, јер смо госпођица и ја цело поподне базале по граду.
E, на крају сам јела кинезе код сестре. Цврц!
:lol:

Krstov dan danas.

Mogla sam ovo i u rupu da napišem, ali kad sam već počela ovde
Pod 1- nikad se sosevi od čili paprika ne kuvaju u zatvorenom prostoru čak i ako je prozor otvoren (mnogo peku oči, pluća,čak i koža lica)
Pod 2-kada jedna od tri napravljene teglice eksplodira od toplote, mnogo je teško pokupiti sos sa tepiha, sudova i zidova u okolini
Ne pitajte kako znam, upravo sam naučila.

dobro, otisao si nedilju dana na more
izio si pjat ribe
cestitam
vrijedilo je zivit na tjestenini ostatak godine

i u pravu si, moji macori ne vole trilje
a probali su vjerojatno vise vrsta ribe nego sto ti znas nabrojati 😄
Nisam isao na ljetovanje nego poslom skoro svaki dan idem nedje.

Par dana uzivanja kao tvoja macka i onda mogu bilo sta mjesecima. :D

Kad porastem bicu tvoja macka.

inače, ja volim piletinu i što se mene tiče svuda bih je stavljala osim u pasulj
u pasulj stavim ili suva rebra ili kobasice
ili klot pasulj
Ми најслабије једемо говеђе, заправо не једемо, јер ово у понуди су волови, нема телетине.
Свињу и пиле једемо подједнако.
Ево, крчка се управо један паприкаш са свињетином.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back