gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Imaju i nesto sa psima i sa mackama, sto ne spremis djeci?zapravo imaju i nesto slicno nasim duvan cvarcima
kao i regularnim cvarcima
https://tasteasianfood.com/meat-floss/

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju i nesto sa psima i sa mackama, sto ne spremis djeci?zapravo imaju i nesto slicno nasim duvan cvarcima
kao i regularnim cvarcima
https://tasteasianfood.com/meat-floss/

kao npr sta?Imaju i nesto sa psima i sa mackama, sto ne spremis djeci?![]()
pa ne moras cak u kinu na macetinu kao sto vidis
Ne znam, nisam ljubitelj.pa ne moras cak u kinu na macetinu kao sto vidis
mozes i blize
u italiju, austriju ili svicarsku
samo ja sam pitala koje jelo savjetujes
a ne gdje se jede macetina
to znam i bez tebe
odakle ti onda potreba da tu informaciju dijelis kao savjet sta jesti?Ne znam, nisam ljubitelj.
Posto se razumijes i znas sve soseve napamet, mislio sam da imas informacije iz prve ruke o macetini i kucetini.odakle ti onda potreba da tu informaciju dijelis kao savjet sta jesti?
ne znam odakle ti idejaPosto se razumijes i znas sve soseve napamet, mislio sam da imas informacije iz prve ruke o macetini i kucetini.![]()
Bas si spamerka.ne znam odakle ti ideja
mislim, evo i ti pravis sosove pa nemas pojma sta si u njih zapravo stavio![]()
i da znas sta sam kuvala danas nema teorije da to ikad spremis jer ocigledno uzivas jesti stalno jedno te istoBas si spamerka.
20 postova a ne znamo sta si kuvala danas.![]()

aj sto ne znas spremiti, nego garant ne znas ni naruciti"Danas sam kuvala: tajna. Jer ne umijete spremiti."![]()
Када бих почела да производим тестенину дала бих јој име по теби

Jesi li je spremala kad?Када бих почела да производим тестенину дала бих јој име по теби![]()
Тако и мм спрема. Мрзим да требим коске из рибе, радије нећу јести.Рибља чорба. Сваки комад меса сам пажљиво скинула, гарантујем да нема ни једне кошчице, само да се једе и не мисли.
Мени не смета, волим рибу. Али не волим из чорбе, ипак се једе кашиком.Тако и мм спрема. Мрзим да требим коске из рибе, радије нећу јести.