I ja, ali doduse puno manje nego što sam nekad jela.Jedem ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja, ali doduse puno manje nego što sam nekad jela.Jedem ja.
Видим данас и код тебе неке поврћке, морам да питам...на Боги и њен избор смо већ огуглалиJedem ja.
Mackama dajes ribu?Danas sam ruckao malo ribe ali ono sto je bitno je da se pojavila macka lutalica koja je dobijala glavu/rep od raznih riba i kao takva macka lutalica prosla je sa mnogo boljim obrokom nego vraganina kucna macka.
Znaci macka lutalica je jela domacu svjezu ribu i hrani se bolje nego vraganina macka.
Pogledajte prilog 1418257
E, на крају сам јела кинезе код сестре. Цврц!Видим данас и код тебе неке поврћке, морам да питам...на Боги и њен избор смо већ огуглали
Ми смо данас јели нездраво, наручили пицу, јер смо госпођица и ја цело поподне базале по граду.

jeste ih bar termicki obradile?E, на крају сам јела кинезе код сестре. Цврц!
![]()
Krstov dan danas.Видим данас и код тебе неке поврћке, морам да питам...на Боги и њен избор смо већ огуглали
Ми смо данас јели нездраво, наручили пицу, јер смо госпођица и ја цело поподне базале по граду.
To bi se mozda vraganina macka udavila jer ne umije da jede.Mackama dajes ribu?
Time se najlakse dave.
svaka normalna macka ne samo da pojede, nego i ulovi ribu.primi, smarasTo bi se mozda vraganina macka udavila jer ne umije da jede.svaka normalna macka ne samo da pojede, nego i ulovi ribu.
Ja sam imala macku.Upravo se davila ribom.Morali smo joj bukvalno vaditi kost iz grla jer se pocela daviti..A inace sam,valjda zbog crtanih filmova gdje macke jedu ribu,mislila isto tako kao ti.To bi se mozda vraganina macka udavila jer ne umije da jede.svaka normalna macka ne samo da pojede, nego i ulovi ribu.
Govorim o pecenoj ribi.ma u principu znaju
one sto jedu ribu, sirovu, cijeli zivot znaju
a i termicki obradjena kost je uvijek losa ideja
znamGovorim o pecenoj ribi.

Nisam isao na ljetovanje nego poslom skoro svaki dan idem nedje.dobro, otisao si nedilju dana na more
izio si pjat ribe
cestitam
vrijedilo je zivit na tjestenini ostatak godine
i u pravu si, moji macori ne vole trilje
a probali su vjerojatno vise vrsta ribe nego sto ti znas nabrojati![]()
pazi sta zelisNisam isao na ljetovanje nego poslom skoro svaki dan idem nedje.
Par dana uzivanja kao tvoja macka i onda mogu bilo sta mjesecima.
Kad porastem bicu tvoja macka.

100% je tvoj macak kresnuo svaku mogucu macku u radijusu od 150km i kad mu je to dosadilo onda je poceo i muske...pazi sta zelis
mojo macori kako da kazem...becki djecaci![]()
naprotiv100% je tvoj macak kresnuo svaku mogucu macku u radijusu od 150km i kad mu je to dosadilo onda je poceo i muske...
Eto, od super macke dodjosmo do psihicki bolesne macke...
pa jedemo parizer, of kursЈеде ли овде неко месо?
Greote, mogu misliti kakve je traume prosao u tvom vlasnistvu, zlostavljacu zivotinja.naprotiv
nije kresnuo nijednu macku
kastiran je
a i mladji ce uskoro ostati bez jaja
o tome se radi![]()
inače, ja volim piletinu i što se mene tiče svuda bih je stavljala osim u pasuljЈеде ли овде неко месо?
Ми најслабије једемо говеђе, заправо не једемо, јер ово у понуди су волови, нема телетине.inače, ja volim piletinu i što se mene tiče svuda bih je stavljala osim u pasulj
u pasulj stavim ili suva rebra ili kobasice
ili klot pasulj