Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.731
ja sam se malopre napucala salate sa lukom, paprikom ajvarkom, paradajzom i sirom
sad mi je jasno zašto neki ljudi više vole septembar od maja.
sad mi je jasno zašto neki ljudi više vole septembar od maja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeli brate jesi za udaju mozdaEe,.. kuvam subotom za sledeću sedmicu:
Prelep mi je paradajz, od kada je noćom za,'ladnilo,.. i paprika je obilno rodila.. malo luka, pirinča i mlevenog mesa.. ii..
Pogledajte prilog 1407276
Đuveč (ili Gaspađo, vrag bi ga znao.. mešanac između ta dva) i puno punjene psprike..
Kiselim sa limunom (limuntusom) a kuva se u tečnom paradajzu . Omjeri - odokativno - po ukusu.Pogledajte prilog 1407275
sporo kapiraš ,Jeli brate jesi za udaju mozda
. pa reklamiram se već 5/6 meseci,..
Е, једино женско које овде стварно кува је мушкарацsporo kapiraš ,. pa reklamiram se već 5/6 meseci,..
pa kad već kuvam,.. dospeš malo više,.. i imaš društvo za ručak,..
Ali ja sam jedinac,.. oni se žene-.. ne udaju se

Е, једино женско које овде стварно кува је мушкарац![]()

Ја признајем да су мушкарци бољи кувари, ич нећу да се борим за равноправност, само ви кувајтеVolim da kuvam,.. ali ono posle ne,.. kad se najedem,.. ili za komp ili u horizontalu,.. ali dobroo,..
Nego, devojko ako nisi znala, Najbolji kuvari i cvećari - na svetu - su muškarci,.. oni i knjige pišu,.. i o kulinarstvu i cvećarstvu,..
Paa, sad se vi borite za ravnopravnost![]()

A šta kuva ? Nije vala roštilj ?И нама вечерас кува мушкарац. Комшија прави клопу. Дружење на тераси...
Није, неко месо и поврће из рерне. На његов начин. Обрзиром да ће ми бити први оброк данас- биће одличноA šta kuva ? Nije vala roštilj ?

Znaš kad roštilj bude naj-naj ?Није, неко месо и поврће из рерне. На његов начин. Обрзиром да ће ми бити први оброк данас- биће одлично![]()

Мој бивши свекар прави најбољи роштиљ. Лепо зачини и све наниже на штап па врти. Буде нешто између роштиља и гироса.Znaš kad roštilj bude naj-naj ?
Kad zoveš društvo da dođe u 1 sat na ručak, a roštilj bude u 4h![]()
Dobro je, nisam jedina. Ja salate mogu da pojedem količinski baš dosta. Dobro, ja inače jedem količinski mnogo, ali salate mi uvek fali.Ја направила салату. Што је сигурно- сигурно је
Не знам јел ја једем пуно салате или други мало, али код других ми увек фали и буде ме срамота да једем колико ми прија![]()
Када ми неко изнесе свега пуно а 5 киселих краставаца на нас четворо фрас добијемDobro je, nisam jedina. Ja salate mogu da pojedem količinski baš dosta. Dobro, ja inače jedem količinski mnogo, ali salate mi uvek fali.