Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Џем готов, 10 тегли од 13 кг воћа и 1.400 гр шећера.
Белолучане са краставцем у фрижидеру, остао ручак.
Биће онај @Vexy грашак са додатком куркуме.
Доста за данас
Pogledajte prilog 1407732
e sad još i palačinke
al to iduće nedelje kad bude manje toplo

Auuu šta smo sve jeli ova tri dana ni nabrojati ne mogu. Brancina, Oradu, gambore, hobotnicu, lignje, pastetu od sveže tune to me je tek oduševilo, riblju čorbu...uz to sve što bi Bogi rekla puno salate...danas bolinjz po mojoj želji jer to niko ha svetu ne kuva kao moje ćerke svekrva, to se nešto satima krčka, a ne kao ja sve gotovo za max pola sata, naravno da nema veze jedno sa drugim...a od sutra šta ćemo jesti pisaću verovatno kad se vratim...sutra idemo na jedno divno mesto u jedan divni grad samo moje ćerke i ja ❤️

Auuu šta smo sve jeli ova tri dana ni nabrojati ne mogu. Brancina, Oradu, gambore, hobotnicu, lignje, pastetu od sveže tune to me je tek oduševilo, riblju čorbu...uz to sve što bi Bogi rekla puno salate...danas bolinjz po mojoj želji jer to niko ha svetu ne kuva kao moje ćerke svekrva, to se nešto satima krčka, a ne kao ja sve gotovo za max pola sata, naravno da nema veze jedno sa drugim...a od sutra šta ćemo jesti pisaću verovatno kad se vratim...sutra idemo na jedno divno mesto u jedan divni grad samo moje ćerke i ja ❤️
Salji nam sličice.

Ма јеси ти то код твојих из срца рођених :heart:

Нећу ништа. Јуче сам душу испустила, до 16 ч нисам устала из кревета, осим до купатила, да ли је стомачни или сам се отровала- не знам. Данас сам добро, али боље да не једем.
За даму данас само.
Perec-624x468.gif

и

c-govedja-supa-iz-kesice-65g_0.jpg

Сећаш ли се шта ти написах на Здрављу недавно? Баш ми је драго да је сада тако :heart: и биће још дуго;)

Нећу ништа. Јуче сам душу испустила, до 16 ч нисам устала из кревета, осим до купатила, да ли је стомачни или сам се отровала- не знам. Данас сам добро, али боље да не једем.
Mackaj keks u caj
I skuvaj krompir posoli i tako zvackaj
To ces svariti :zag:

Ја данас поховала шницле, пола пилеће, пола свињске, јер госпођица не зна разлику, њој је све то исто :roll:
Рекох можда ће да научи кад упореди, али неее...јао, мама, много су ти лепе, али ја и даље не разликујем :rotf:

Смеј се ти, Афро...ај што никако да запамти шта је вишња, а шта трешња, што не разликује брескву од кајсије, али она ни меса не разликује :mmmm:
Толика незаинтересованост је чудо, њој је то само храна и воће, енде.
Али ми је уредно пре неки дан објаснила електорске гласове у Америци и њихов систем гласања...чудна нека биљка расте у нашој кући.

Смеј се ти, Афро...ај што никако да запамти шта је вишња, а шта трешња, што не разликује брескву од кајсије, али она ни меса не разликује :mmmm:
Толика незаинтересованост је чудо, њој је то само храна и воће, енде.
Али ми је уредно пре неки дан објаснила електорске гласове у Америци и њихов систем гласања...чудна нека биљка расте у нашој кући.
Sve će naučiti kad bude morala veruj mi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back