Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја ударам по парадајзу. Стално ме стрефи неки домаћи, мирисни.:heart:
Одем код другарице, она дошла из Далмације, донела од комшинице тамо сир и пршуту, а мамин парадајз. Најеле смо се као прасићи.
Онда синоћ добила домаћи парадајз и смокве.
Друг ми данас на посао доноси његове шљиве.
Благо мени :mrgreen:

Ee,.. kuvam subotom za sledeću sedmicu:
IMG_20230909_102502.jpg

Prelep mi je paradajz, od kada je noćom za,'ladnilo,.. i paprika je obilno rodila.. malo luka, pirinča i mlevenog mesa.. ii..

IMG_20230909_121718.jpg

Đuveč (ili Gaspađo, vrag bi ga znao.. mešanac između ta dva) i puno punjene psprike..
Kiselim sa limunom (limuntusom) a kuva se u tečnom paradajzu . Omjeri - odokativno - po ukusu.
IMG_20230909_133316.jpg

Prilozi

• IMG_20230909_102502.jpg
    IMG_20230909_102502.jpg
    78,5 KB · Pregleda: 3
  • IMG_20230909_133303.jpg
    IMG_20230909_133303.jpg
    112,3 KB · Pregleda: 2
Ee,.. kuvam subotom za sledeću sedmicu:

Prelep mi je paradajz, od kada je noćom za,'ladnilo,.. i paprika je obilno rodila.. malo luka, pirinča i mlevenog mesa.. ii..

Pogledajte prilog 1407276
Đuveč (ili Gaspađo, vrag bi ga znao.. mešanac između ta dva) i puno punjene psprike..
Kiselim sa limunom (limuntusom) a kuva se u tečnom paradajzu . Omjeri - odokativno - po ukusu.Pogledajte prilog 1407275
Jeli brate jesi za udaju mozda

sporo kapiraš ,:rotf:. pa reklamiram se već 5/6 meseci,..

pa kad već kuvam,.. dospeš malo više,.. i imaš društvo za ručak,.. :)
Ali ja sam jedinac,.. oni se žene :D -.. ne udaju se
Е, једино женско које овде стварно кува је мушкарац :rotf:

Е, једино женско које овде стварно кува је мушкарац :rotf:

Volim da kuvam,.. ali ono posle ne,.. kad se najedem,.. ili za komp ili u horizontalu,.. ali dobroo,..
Nego, devojko ako nisi znala, Najbolji kuvari i cvećari - na svetu - su muškarci,.. oni i knjige pišu,.. i o kulinarstvu i cvećarstvu,..
Paa, sad se vi borite za ravnopravnost :whistling:

Volim da kuvam,.. ali ono posle ne,.. kad se najedem,.. ili za komp ili u horizontalu,.. ali dobroo,..
Nego, devojko ako nisi znala, Najbolji kuvari i cvećari - na svetu - su muškarci,.. oni i knjige pišu,.. i o kulinarstvu i cvećarstvu,..
Paa, sad se vi borite za ravnopravnost :whistling:
Ја признајем да су мушкарци бољи кувари, ич нећу да се борим за равноправност, само ви кувајте :lol:

Ја направила салату. Што је сигурно- сигурно је :lol:
Не знам јел ја једем пуно салате или други мало, али код других ми увек фали и буде ме срамота да једем колико ми прија :lol:
Dobro je, nisam jedina. Ja salate mogu da pojedem količinski baš dosta. Dobro, ja inače jedem količinski mnogo, ali salate mi uvek fali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back