Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ovo moje nije sa salatom, ali uz nju može i salata 😀
Kako nije, meksicka mjesavina je salata. :D ja isprobavam novu marku i novi oblik, granoro. 14min 😬 da vidim je li bolja od barile...

20230819_131929.jpg

Мени је драги донео неки дан огромну лубеницу. Иначе купујем на парче. Узео је и себи једну, уместо ову да делимо. И одлична је ова. Али нема ништа док се не поједе. :lol: Добићу зелено- беле линије по телу

Мени је драги донео неки дан огромну лубеницу. Иначе купујем на парче. Узео је и себи једну, уместо ову да делимо. И одлична је ова. Али нема ништа док се не поједе. :lol: Добићу зелено- беле линије по телу
СиротиЉо. Купујеш лубеницу на парче :ljutko:
Људи су о томе и теме отварали, а ти и даље...

Купим и 3 шаргарепе и две тиквице... Најбоље да купујем па бацам или још горе да једем да се не баци :lol:
А знам, али шта ће људи да кажу...петак је, суботом на пијаци имаш домаћа јаја, али теби данас фале 3 комада за проју.
И како сад да одеш у продавницу и купиш 3 фармерска јаја која миришу на концентрат, како?
Јадна жена, купује 3 јаја, бем ти државу, гладна јој деца...сажаљиви погледи, тачно видиш да неки хоће да врате своје намирнице из солидарности или да теби плате та 3 ебена јаја.
Много су занимљиве туђе корпе.

Ја стварно не волим да вирим у туђе корпе.
Можда некоме буде непријатно без разлога.
Да ли се бахати да остави утисак на касирке, или стварно нема, или купује преко својих могућности јер унуци долазе...не могу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back