Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je krivo što ne može hljeb na parce da se kupi. Ne volim da bacam a ne volim star hljeb. Ja bih bez problema kupila koliko mislim taj dan pojesti..
Сећаш се да смо раније куповали пола хлеба, четврт хлеба? Без проблема.

Meni je krivo što ne može hljeb na parce da se kupi. Ne volim da bacam a ne volim star hljeb. Ja bih bez problema kupila koliko mislim taj dan pojesti..
Зато ми имамо у замрзивачу оне грчке пите. Као лепињице. И вадимо колико треба. Хлеб нам се вуче и поплесниви ако не направим нешто од њега а то је обично онда на силу.

Skusa

Prilozi

• IMG_20230826_134618.jpg
    IMG_20230826_134618.jpg
    147,2 KB · Pregleda: 6
Za danas ćuretina i pirinač. Hm, kada je piletina i pirinač onda je pilav, a kako se zove ova kombinacija? Sve u svemu slično.

Pošto je vikend, kuvam za par dana: trenutno u rerni pljeskavice od tikvica, za sutra pohovana piletina (u frižideru spremna za prženje) i bolonjeze sos koji ide u friz kada se ohladi za ponedeljak (ili utorak ako ostane nešto od klope).

Dezerta nema jer me mrzi.

Za danas ćuretina i pirinač. Hm, kada je piletina i pirinač onda je pilav, a kako se zove ova kombinacija? Sve u svemu slično.

Pošto je vikend, kuvam za par dana: trenutno u rerni pljeskavice od tikvica, za sutra pohovana piletina (u frižideru spremna za prženje) i bolonjeze sos koji ide u friz kada se ohladi za ponedeljak (ili utorak ako ostane nešto od klope).

Dezerta nema jer me mrzi.
Вондервомен :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back