86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Мени је више које вино, која чоколада.
Ако узму тестенину да ли купе прелив у тегли и намирнице да сами праве и тако
Ако узму тестенину да ли купе прелив у тегли и намирнице да сами праве и тако

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сећаш се да смо раније куповали пола хлеба, четврт хлеба? Без проблема.Meni je krivo što ne može hljeb na parce da se kupi. Ne volim da bacam a ne volim star hljeb. Ja bih bez problema kupila koliko mislim taj dan pojesti..
Da i nije nikog bilo stid.Сећаш се да смо раније куповали пола хлеба, четврт хлеба? Без проблема.
Зато ми имамо у замрзивачу оне грчке пите. Као лепињице. И вадимо колико треба. Хлеб нам се вуче и поплесниви ако не направим нешто од њега а то је обично онда на силу.Meni je krivo što ne može hljeb na parce da se kupi. Ne volim da bacam a ne volim star hljeb. Ja bih bez problema kupila koliko mislim taj dan pojesti..
Ma to je sve od bijelog brasna a ja ne volim bijeli hljeb.Kupim te neke pogacice koje treba samo jos par minuta peci ali nije to to.Сада може нека кајзерица, кифла, плетеница, тако нешто мало.
volim skusu na rostilju i onaj preliv persun, ulje, limunov sok
ВондервоменZa danas ćuretina i pirinač. Hm, kada je piletina i pirinač onda je pilav, a kako se zove ova kombinacija? Sve u svemu slično.
Pošto je vikend, kuvam za par dana: trenutno u rerni pljeskavice od tikvica, za sutra pohovana piletina (u frižideru spremna za prženje) i bolonjeze sos koji ide u friz kada se ohladi za ponedeljak (ili utorak ako ostane nešto od klope).
Dezerta nema jer me mrzi.
ipak je bila pizza od tortiljadanas je prevruce
jutros je bila kafa, grcki jogurt posle
a za rucak nesto na brzaka .mozda i sendvic + lubenica koja se hladi u frizideru iako sam rekla da vise necu da je jedem..morala sam![]()
Sto od užasa, kako to meni dobro izgleda sigurno bi sipala joškod nas domace makarone sa hrskavom pancetom, susenim paradajzom i parmezanom
dijete je htjelo hrskavu slaninicu pa sta cu
i sad se rastapam od uzasa : (
Pogledajte prilog 1401086
ma zbog vrucine afro, a ne zbog hraneSto od užasa, kako to meni dobro izgleda sigurno bi sipala još![]()
Uh jeste uzas od vrućine. Ja sam tek sad ubacila svašta nešto u lonac da liči na neku čorbu jer ne mogu da stojim pored šporeta. Nadam se da će biti jestivo.ma zbog vrucine afro, a ne zbog hrane
I ja bihЕво лесковачка мућкалица још мало па готова.
Госпођица обилази око шерпе као маче око вреле каше![]()
Gladno dete...Ево лесковачка мућкалица још мало па готова.
Госпођица обилази око шерпе као маче око вреле каше![]()