Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Našla kod Kineza spravu, za 200 dinaLa. Ali, koliko para, toliko i muzike. Raspala se posle 400g šampinjona, i završila u kanti. Ali, potražiću kvalitetniju, jer se znatno skraćuje vreme seckanja.
Pogledajte prilog 1301831
Tako je i meni htelo da pukne. Okreneš pečurku da prvo seče onaj deo sa peteljkom, onda lakše seče.
IMG_20230221_140433.jpg

Za sta koristite te marinirane pečurke? Meni one uopšte nemaju ukus pečuraka.
Neke napravim da su kisele, one idu u salatu tipa ruska. A neke sa tek malo sirćeta, više u slanom rastvoru. One idu u sendviče kada se posti... Umesto salama i mesa.
Mm za posao nikad ne kupuje hranu iz pekare nego mu pravim sendviče svaki dan. E tu baš treba biti kreativan kada je post.

Nisam, samo nabacala u tepsiju, poslije dodala pavlaku i bijeli luk . Neke žute, otanke 😂
Ја бих могла живети на поврћу из рерне, или грилованом. Буквално све, кромпир, тиквица, паприка, патлиџан, печурке, прокељ... После само посољено и б. лук + салата.

Ја бих могла живети на поврћу из рерне, или грилованом. Буквално све, кромпир, тиквица, паприка, патлиџан, печурке, прокељ... После само посољено и б. лук + салата.
meni treba malo mesa, oko 50-100gr, ne mogu bas solo povrce. mislim mogu, al ne najedem se, pogotovo ako treniram taj dan i sl

Našla kod Kineza spravu, za 200 dinaLa. Ali, koliko para, toliko i muzike. Raspala se posle 400g šampinjona, i završila u kanti. Ali, potražiću kvalitetniju, jer se znatno skraćuje vreme seckanja.
zaista mi nije jasno zasto bi neko ovo kupovao, kad se tanko nozem moze isjeci za isto vrijeme. i plus skrnavi se hrana ovako, pokida se.
kontam domacica je jos vjestija sa nozem od mene...a mozda i nije... i kad vidim ovu plasticnu dasku odma pomislim da dosta komadica plastike zavrsi u jelu.
misssim imam ih i ja iz usa raznih, silikonske, plasticne, tanke, debele, ali ih ne koristim, samo drvo i dobra nozekanja :)))

Ја сам ту справицу купила у Максију.
Видим данас има и у Идеи.
Иста какву је моја мама имала пре сто година.
Издржљива и лепо сецка.

Kako nisi čula da neko pravi domaće makarone?
Za tu corbu sa mlevenim mesom sam i ja nedavno čula i pre ovog mog kuvanja sam je jela jednom i oduševila se, sve je faktički isto kao kad kuvas bilo koje meso u čorbi ali je ukus drugačiji, meni odličan, a sve je realno puno lakše.
Cula sam za domace rezance za supu,ali da neko pravi domace makarone bas nikad.😀
Vjeruj da se nikad nisam zapitala ni da li se mogu napraviti domace makarone,toliko mi je taj pojam nepoznat.😂
Na forumu se svasta moze nauciti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back