Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
pa to je za jaja, nije za pecurke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videla sam, sa onim iz maksija.Reci to mardž, ona je s tim iseckala 4kg pečuraka.
Nisu pečurke tvrđe od jaja.
I meni samo kvare ukus pizzeJa ne koristim marinirane ni za šta. Ovo sam seckala za pitu sa šampinjonima za večeru. A marinirane neko stavlja na pizzu, ali moja deca ne vole, kisele su im.
Tako je i meni htelo da pukne. Okreneš pečurku da prvo seče onaj deo sa peteljkom, onda lakše seče.Našla kod Kineza spravu, za 200 dinaLa. Ali, koliko para, toliko i muzike. Raspala se posle 400g šampinjona, i završila u kanti. Ali, potražiću kvalitetniju, jer se znatno skraćuje vreme seckanja.
Pogledajte prilog 1301831
Neke napravim da su kisele, one idu u salatu tipa ruska. A neke sa tek malo sirćeta, više u slanom rastvoru. One idu u sendviče kada se posti... Umesto salama i mesa.Za sta koristite te marinirane pečurke? Meni one uopšte nemaju ukus pečuraka.
Mogu misliti, ja ne postim pa nisam bas u tokuNeke napravim da su kisele, one idu u salatu tipa ruska. A neke sa tek malo sirćeta, više u slanom rastvoru. One idu u sendviče kada se posti... Umesto salama i mesa.
Mm za posao nikad ne kupuje hranu iz pekare nego mu pravim sendviče svaki dan. E tu baš treba biti kreativan kada je post.
Jesi punila paprike nečim ili onako, i koje jel crvene, one već imaju lep ukus, zelene su mi kao trava.Kod mene krompir i paprike u rerni. Uopšte ne jedem meso, nemam pojma zašto.
Nisam, samo nabacala u tepsiju, poslije dodala pavlaku i bijeli luk . Neke žute, otankeJesi punila paprike nečim ili onako, i koje jel crvene, one već imaju lep ukus, zelene su mi kao trava.
Ја бих могла живети на поврћу из рерне, или грилованом. Буквално све, кромпир, тиквица, паприка, патлиџан, печурке, прокељ... После само посољено и б. лук + салата.Nisam, samo nabacala u tepsiju, poslije dodala pavlaku i bijeli luk . Neke žute, otanke![]()
U zadnje vrijeme to i jedem i poneku čorbicu.Ја бих могла живети на поврћу из рерне, или грилованом. Буквално све, кромпир, тиквица, паприка, патлиџан, печурке, прокељ... После само посољено и б. лук + салата.
Imas u ikei : )Našla kod Kineza spravu, za 200 dinaLa. Ali, koliko para, toliko i muzike. Raspala se posle 400g šampinjona, i završila u kanti. Ali, potražiću kvalitetniju, jer se znatno skraćuje vreme seckanja.
meni treba malo mesa, oko 50-100gr, ne mogu bas solo povrce. mislim mogu, al ne najedem se, pogotovo ako treniram taj dan i slЈа бих могла живети на поврћу из рерне, или грилованом. Буквално све, кромпир, тиквица, паприка, патлиџан, печурке, прокељ... После само посољено и б. лук + салата.
zaista mi nije jasno zasto bi neko ovo kupovao, kad se tanko nozem moze isjeci za isto vrijeme. i plus skrnavi se hrana ovako, pokida se.Našla kod Kineza spravu, za 200 dinaLa. Ali, koliko para, toliko i muzike. Raspala se posle 400g šampinjona, i završila u kanti. Ali, potražiću kvalitetniju, jer se znatno skraćuje vreme seckanja.
))I ja prvi put cujem za to.A i da neko pravi domace makarone.Kako mi je odlično ispala čorba, to je super. Do skoro nisam ni znala da neko kuva corbe sa mlevenim mesom![]()
Ја сам ту справицу купила у Максију.Našla kod Kineza spravu, za 200 dinaLa. Ali, koliko para, toliko i muzike. Raspala se posle 400g šampinjona, i završila u kanti. Ali, potražiću kvalitetniju, jer se znatno skraćuje vreme seckanja.
Kako nisi čula da neko pravi domaće makarone?I ja prvi put cujem za to.A i da neko pravi domace makarone.
Cula sam za domace rezance za supu,ali da neko pravi domace makarone bas nikad.Kako nisi čula da neko pravi domaće makarone?
Za tu corbu sa mlevenim mesom sam i ja nedavno čula i pre ovog mog kuvanja sam je jela jednom i oduševila se, sve je faktički isto kao kad kuvas bilo koje meso u čorbi ali je ukus drugačiji, meni odličan, a sve je realno puno lakše.