Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas ovu, a sutra ću da sastavim i jednu u obliku broja, napravila sam kore i fil.

Chase.jpg

Како правиш?
Мени се у ресторанима никада није допало са ананасом, увек наручујем у острига сосу. И то волим места где је поврће хрскаво, скоро живо.
Али је правила неколико пута једна пријатељица, Гркиња, и њена пилетина са ананасом ми је феноменална. Када год зове на клопу питам хоће ли бити то. :rumenko:

Данас правим лажни сахер :lol: млевени ораси уместо брашна, наравно.
Купила сам две чоколаде од 350 гр, све ћу да потрошим.
Очекивала сам неку летњу али син је изразио ту жељу.

Како правиш?
Мени се у ресторанима никада није допало са ананасом, увек наручујем у острига сосу. И то волим места где је поврће хрскаво, скоро живо.
Али је правила неколико пута једна пријатељица, Гркиња, и њена пилетина са ананасом ми је феноменална. Када год зове на клопу питам хоће ли бити то. :rumenko:
https://kuharica.kontin.info/recipe/thai-slatko-ljuta-piletina-u-ananasu/

Generalno je taj nacin... s tim sto ja dodajem med u soja sos... nekad promenim neki zacin (djumbir je obavezan) i pirinac kuvam sa kurkumom, a ne sa karijem

Данас правим лажни сахер :lol: млевени ораси уместо брашна, наравно.
Купила сам две чоколаде од 350 гр, све ћу да потрошим.
Очекивала сам неку летњу али син је изразио ту жељу.
Daj recept please :flert:

Како правиш?
I ja volim taj u ostriga sosu.

Kuvam grašak s junetinom. Expres lonac mi se čudno ponaša, zatvotila sam se u sobu, pa šta bude :D
Упознала сам девојку, ватрогасац :)
Питам за најчуднији позив, каже брачни пар их звао због мачке. Муж зове из купатила, затворио се тамо :lol: а жена побегла у спаваћу:lol:
Мачка дивља у дневној, не смеју да изађу. Покупили је на улици, сажалили се, а он полудела. Гребе, цепа, руши... Људи побегли :rotf:
Ови када су дошли морали неко ћебе да баце на њу да је савладају.

Najbolji je crveni krompir, on je hrskav. Bijeli je mekan i za kuvanje. Vrela rerna, krompir malo pouljen i ne može da ne bude hrskav.
Ако печем помфрит из кесе, печем на папиру без трунке уља.
Ако печем свеж кромпир, исто на папиру а попрскам уљем из оне флашице као спреј, једва нешто.
Годинама нисам пржила.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back