dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
meni lignje, deci lososa na gradele i krompir salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji sir stavljas?Tikvice punjenje sirom
Pogledajte prilog 1169333
Gorgonzola, gauda i brie, od začina timijan i biber, a i po mrva putera u svaku polovinku. Tikvice se izdube, prokuvaju u slanoj vodi, napune, pa pravac rerna, na kraju sam uključila i onaj program za grilovanje, da dobiju boju.Koji sir stavljas?
Hvala!Gorgonzola, gauda i brie, od začina timijan i biber, a i po mrva putera u svaku polovinku. Tikvice se prokuvanu, izdube, napune, pa pravac rerna, na kraju sam uključila i onaj program za grilovanje, da dobiju boju.
Како правиш?
https://kuharica.kontin.info/recipe/thai-slatko-ljuta-piletina-u-ananasu/Како правиш?
Мени се у ресторанима никада није допало са ананасом, увек наручујем у острига сосу. И то волим места где је поврће хрскаво, скоро живо.
Али је правила неколико пута једна пријатељица, Гркиња, и њена пилетина са ананасом ми је феноменална. Када год зове на клопу питам хоће ли бити то.![]()
Daj recept pleaseДанас правим лажни сахермлевени ораси уместо брашна, наравно.
Купила сам две чоколаде од 350 гр, све ћу да потрошим.
Очекивала сам неку летњу али син је изразио ту жељу.
I ja volim taj u ostriga sosu.Како правиш?
Мени се у ресторанима никада није допало са ананасом, увек наручујем у острига сосу. И то волим места где је поврће хрскаво, скоро живо.
Али је правила неколико пута једна пријатељица, Гркиња, и њена пилетина са ананасом ми је феноменална. Када год зове на клопу питам хоће ли бити то.![]()
Хоћу, вечерас.https://kuharica.kontin.info/recipe/thai-slatko-ljuta-piletina-u-ananasu/
Generalno je taj nacin... s tim sto ja dodajem med u soja sos... nekad promenim neki zacin (djumbir je obavezan) i pirinac kuvam sa kurkumom, a ne sa karijem
Daj recept please![]()
Упознала сам девојку, ватрогасацKuvam grašak s junetinom. Expres lonac mi se čudno ponaša, zatvotila sam se u sobu, pa šta bude![]()
Ne umem ni ja, ako ti je za utehuJa ne umem da ispečem krompir da bude hrskav ako nije pomfrit iz Lidla.
Ако печем помфрит из кесе, печем на папиру без трунке уља.Najbolji je crveni krompir, on je hrskav. Bijeli je mekan i za kuvanje. Vrela rerna, krompir malo pouljen i ne može da ne bude hrskav.