86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zavisi koji je kackavaljStvarno,ja reko sve sem mesa povrce, a kackavalj
filadelfija, vaj krem..nesto tog tipa pomesano sa urdom i slatkom pavlakomDa li neko zna šta bih mogla da koristim umesto maskarpone sira? Postoji li nešto što može da ga zameni?
Treba mi za tortu, a nemam gde da ga kupim, niti će iko ići negde do grada u skorije vreme.
Mileram isto kupovni? To i jedno i drugo mogu da nađem ovde.ma bre onaj kuhnjica sir imlekov + mileram
ma normalnoMileram isto kupovni? To i jedno i drugo mogu da nađem ovde.
Ima kravica sitan sir u zelenoj kofici je bio, mislim da su ga naše cure već koristile.Da li neko zna šta bih mogla da koristim umesto maskarpone sira? Postoji li nešto što može da ga zameni?
Treba mi za tortu, a nemam gde da ga kupim, niti će iko ići negde do grada u skorije vreme.
Hvala, spasla si me.ma normalno
pa ja s tim sve to sirasto pravim : )
Koristim njega, ali nije dovoljno kremast. Rekla mi je vragana da mu dodam mileram.Ima kravica sitan sir u zelenoj kofici je bio, mislim da su ga naše cure već koristile.
kad ces da me pozoves u goste?danas cufte i pire
juce terijaki teletinu, salatu od boranije i basmati sa mladom sargarepom
kajmak pomesan sa kackavaljemDa li neko zna šta bih mogla da koristim umesto maskarpone sira? Postoji li nešto što može da ga zameni?
E pa super, ona se razume oko toga, ja samo znam da može, kako pojma nemam, al zato znam lepo da jedem ze siraste torte i kolačeHvala, spasla si me.
Koristim njega, ali nije dovoljno kremast. Rekla mi je vragana da mu dodam mileram.

Спремам. Туњевина, мајонез, кувани кукуруз, кисели краставци ситно сецкани. наравно, туњевину оцедиш од уља. А ако ти је мјонез сувише јак, разблажи га са мало павлаке. Лично не волим са павлаком. Не волим риба- сир комбинацију.@86bogomoljka spremas li tjesteninu sa tunjevinom? Da skuvam pastu i samo pomijesam sa tunom iz konzerve...m?
Mislio sam i onaj passata (podravka) da umijesam sa tim ako moze bez kuvanja, przenja...na zivo.![]()
Постадох ја овде експрет, пардон експерткињаjedes li ti ista osim tijesta?![]()
за теста. Ја и теста...Pa jeo sam juce/prekjuce neki biftek u sosu od vina, jos je u meniju pisalo da dolazi: biftek, krompir, grilovano povrce i riza...a na tanjiru je bio samo krompir + biftek, znas li kako siromasno...jos bez hleba - a konobar odgovara na to pitanje da na autobusu pise lasta i da ne leti. Jos nesto pokusava da kaze kao pa mogu doci dodatno riza i povrce ali da treba da se doplati. (ovo nije izgovorio ali je pomislio)jedes li ti ista osim tijesta?![]()