Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Имам домаћа јаја, па умесила тарану. Једна тура готова а друга изрендана иде на радијатор. Биће супица.

Prilozi

• 20220220_114641.jpg
    20220220_114641.jpg
    189 KB · Pregleda: 44
danas cufte i pire
juce terijaki teletinu, salatu od boranije i basmati sa mladom sargarepom
kad ces da me pozoves u goste?

Da li neko zna šta bih mogla da koristim umesto maskarpone sira? Postoji li nešto što može da ga zameni?
Treba mi za tortu, a nemam gde da ga kupim, niti će iko ići negde do grada u skorije vreme.
kajmak pomesan sa kackavaljem

@86bogomoljka spremas li tjesteninu sa tunjevinom? Da skuvam pastu i samo pomijesam sa tunom iz konzerve...m? :)

Mislio sam i onaj passata (podravka) da umijesam sa tim ako moze bez kuvanja, przenja...na zivo. :think:
Спремам. Туњевина, мајонез, кувани кукуруз, кисели краставци ситно сецкани. наравно, туњевину оцедиш од уља. А ако ти је мјонез сувише јак, разблажи га са мало павлаке. Лично не волим са павлаком. Не волим риба- сир комбинацију.

Е, да и мало сенфа.

jedes li ti ista osim tijesta? 😆
Pa jeo sam juce/prekjuce neki biftek u sosu od vina, jos je u meniju pisalo da dolazi: biftek, krompir, grilovano povrce i riza...a na tanjiru je bio samo krompir + biftek, znas li kako siromasno...jos bez hleba - a konobar odgovara na to pitanje da na autobusu pise lasta i da ne leti. Jos nesto pokusava da kaze kao pa mogu doci dodatno riza i povrce ali da treba da se doplati. (ovo nije izgovorio ali je pomislio)

Ne znam da spremam ili nemam uslova Vragana, nemam aspirator u stanu a ne luftira mi se stan jer mi je onda hladno.

Pastu skuvam za 10-15min, toliko treba i supici iz kesice, sta cu kad sam skroman.

Dobro eto taj omlet isprzim ujutru cim se ustanem, tada mi je okej otvoriti sve na pola sata-sat. 🤷‍♂️🤷‍♂️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back