86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Не сечеш кромпир на коцкице? Онда та чорба буде гушћа, скробастија.
Иначе, далује пикантно и фино.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не сечеш кромпир на коцкице? Онда та чорба буде гушћа, скробастија.
Jeste emajlirani, ganc nov, ovo mu je vatreno krštenjejel to emajlirani lonac? svaka cast kad znas da kuvas u emajlu, ja samo inox vozim, meni bi u emjalu sve zagorelo.![]()
Jeste emajlirani, ganc nov, ovo mu je vatreno krštenje
Meni ne zagoreva ni u emajlu ni u inoxu, godine iskustva rade posao.
Ima u Metalcu i inox sudova, sad imaju lepu akciju mislim do 28.02., tako da sam se častila posle 30 godina sa nove dve šerpe![]()
sav je na mene, 2 godine nisam htela nista da okusim osim plazme i mleka i sladoleda od cokolade i lesnikaPracim ja salatu sa tunom, komade stavim u odnosu 1:2 sa testom. Za razliku od bogi, pravim sa pavlakom jer mi je sa majonezom otužno. Malo pavlake, malo majoneza, senfa po ukusu. Takođe i začine - origano, bosiljak, kari, šta želiš.
Obavezno dodam prazliku ili mladi luk, krastavce (kisele ili sveže, zavisi koje imam), malo sitno seckane ljute paprike, suvog paradajza, kukuruza, šta li već imam..
To je jedino što moje dete uvek želi da jede, znači ne da je glista nego užas.
Faza ovsena kaša, motani burek i salata od tune, za sve ostalo moramo da molimo sve bogove i često da nemamo nikakav uspeh![]()
sav je na mene, 2 godine nisam htela nista da okusim osim plazme i mleka i sladoleda od cokolade i lesnika![]()
pa ne, sa 20 ali sa 30 ce poceti da jede regularnoEto, da se utešim da će sa četrdeset najzad biti čovek![]()
Ja se nosim mišlju da kupim taj indukcioni rešo i da spustim poklopac na šporetu. Kuvala sam kod dece na indukcionim šporetima, to je pesma. Meni je faktički ta jedna kao ringla dovoljna.imam i ja godine iskustva, ali ja od pocetka koristim inox. moja mama kupovala inox serpe ne znajuci da je inox (u to vreme nije imala pojma) i mi provalile da joj nista ne zagoreva u inoxu, posto je njoj zagorevao rucak u emajlu i ona je najurila emajl iz kuce.
moram da vidim tu ponudu.
nevezano z aprethodni post...lidl ce da ima indukcioni reso iduce nedelje, a ja tako zelim na indukciji da kuvam...
ja mislim da ni srecica ne bi znao u emjalu nista da skuva.![]()
Ali ne moze svaka serpa na tu indukcionu plocu.Ja se nosim mišlju da kupim taj indukcioni rešo i da spustim poklopac na šporetu. Kuvala sam kod dece na indukcionim šporetima, to je pesma. Meni je faktički ta jedna kao ringla dovoljna.
Znam. Ovo što imam može.Ali ne moze svaka serpa na tu indukcionu plocu.
Kako spremas ovo, sta radis sa jajima?2 presna jajeta od prepelice i 4,5 lista zelene salate zacinjena kinoom i himalajskom solju+pola limuna
jaja se izmute viljuskom i progutaju, nakon toga zacinis iscepkane listove salate. I onda mozes u rudniku da radis fizicki ili intelektualno neki posao gde mnogo ljudi u operativi zavisi od tebe.Kako spremas ovo, sta radis sa jajima?![]()