limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.087
Nemam tu namjeru.Limune svi ćemo te podržati kad odlučiš kuvar da štampaš.

Ne smatram se nekom velikom kuvaricom.
Ali ipak se niko nije zalio na moje kuvanje,ni ostao gladan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam tu namjeru.Limune svi ćemo te podržati kad odlučiš kuvar da štampaš.
Nisam ni mislila da loše kuvaš, svako kuva ono šta voli.Nemam tu namjeru.
Ne smatram se nekom velikom kuvaricom.
Ali ipak se niko nije zalio na moje kuvanje,ni ostao gladan.![]()
to jelo cesto kuvaju u Istri i obozavam gaLimune nemoj ovo čitati.
Moja svekrva je jedan dan kuvala grah, a sledeći kiseli kupus. Treći dan pomiješa to dvoje. Djelovalo mi je ogavno dok nisam probala.
Nikad ne znaš dok ne probaš.
LimuneU Dalmaciji se jedu makarone u kombinaciji sa pasuljem,zovu to jelo pastasuta
Obožavam limuna na ovoj temi.Limune![]()
i ja, uvek se ludo zabavimObožavam limuna na ovoj temi.
Da,neko voli da eksperimentise,kombinuje ukuse,zacine,ali meni licno je najukusnija ona najjednostavnija hrana.Nisam ni mislila da loše kuvaš, svako kuva ono šta voli.
Greska,priznala sam.Limune![]()
jednom sam jela to jelo i odlicno je biloto jelo cesto kuvaju u Istri i obozavam ga
sareni pasulj + kiseli kupus
taj bakalar stvarno smrdiMoja strina,ona koja zivi na moru,je jednom kod nas odlucila da pravi neki njihov specijalitet,pastetu od bakalara.
I to se nesto pravilo dva dana,te mora da odstoji,te ovo,te ono...I sad mi svi ocekujemo cudo i jedva cekami da probamo
Tu se slucajno zatekla jos jedna nasa prijateljica i svi sad svecano pocinjemo da jedemo.
Ja sam uzela zalogaj i nista ruznije u zivotu nisam probala.Pogledam ovu zenu,a ona koluta ocima,ne moze da proguta,a sramota je da ispljune.
Diskretno je pozovem i pokazem joj kantu za smece.
Sad cete vi misliti da specijalitet nije uspio.Ali jeste.Svima drugima je bio odlican.
boranija ili grasak?mahune
Boranija.boranija ili grasak?
na koji god nacin da je spremam uvek na kraju zavrsi sa pavlakom u tanjiruBoranija.
То си писала а тако никада нисам пробала.na koji god nacin da je spremam uvek na kraju zavrsi sa pavlakom u tanjiru
a najlepsa mi je spremljena sa mlekom, kakvu je pravila moja bivsa svekrva, samo sto meni nikada nije ispala tako lepa kao njena![]()
ni moja mama nikada nije tako spremalaТо си писала а тако никада нисам пробала.
Kako se to pravi? Ja volim najviše obarenu pa u rerni sa puno bijelog luka, zalivenu jajima i pavlakom.ni moja mama nikada nije tako spremala
niti iko drugi koga poznajem
prelepa je, tako je ukusna i nezna, kao svila
meni ispadne ok, ali nije to to
izdinstas crni luk, dodas boraniju i nalijes voduKako se to pravi? Ja volim najviše obarenu pa u rerni sa puno bijelog luka, zalivenu jajima i pavlakom.
nije, ovo je retko, kao corbicaПа то као шпинат. Пробаћу.