- Poruka
- 98.702
jesuSledeći put ću ovako. Pretpostavljam da su najbolje one široke žute mahune za to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesuSledeći put ću ovako. Pretpostavljam da su najbolje one široke žute mahune za to.
ovako i ja, kad kuvam samo za sebe retko jedem mesoNi jedno povrće osim krompira i kupusa ne pravim s mesom. U zadnje vrijeme skoro da i ne jedem meso. Prije nisam mogla zamisliti ručak bez mesa, ali od kad kuvam samo za sebe vidim da ga nisam nikad posebno ni voljela.
Ni jedno povrće osim krompira i kupusa ne pravim s mesom. U zadnje vrijeme skoro da i ne jedem meso. Prije nisam mogla zamisliti ručak bez mesa, ali od kad kuvam samo za sebe vidim da ga nisam nikad posebno ni voljela.
nikada sa mesom ne pravim grašakgrasak sve redje pravim sa mesom, uglavnom ga spremim na gusto pa bude prilog uz neku dobru sniclu
ja pravim kad se njemu jede takavnikada sa mesom ne pravim grašak
to je ok..ja mogu samo da dodam šniclu kao prilog graškuja pravim kad se njemu jede takav![]()
jao, moguce da je to u pitanjuŽabac, za boraniju ne tnam da li da probaš ovako - ne dinstaš luk, već ga staviš zajedno sa polugotovom boranijom u vodu, da ogrezne. Kad se skuva napraviš podmetu (razmutiš kašiku brašna u malo vode), kuva još 3min, skloniš sa vatre i dodaš mleko, lagano i mešajući sve vreme.
Začine stavljaš redovno koje voliš, moja mama tako pravi boraniju + mirođija ofkors.
Ima suptilniji ukus nego sa dinstanim lukom.
da, ona putericaSledeći put ću ovako. Pretpostavljam da su najbolje one široke žute mahune za to.
Ja ga volim ali se trudim da ga što manje jedem i za sad mi nekako uspeva, videćemo do kad.Ni jedno povrće osim krompira i kupusa ne pravim s mesom. U zadnje vrijeme skoro da i ne jedem meso. Prije nisam mogla zamisliti ručak bez mesa, ali od kad kuvam samo za sebe vidim da ga nisam nikad posebno ni voljela.
Ja sam uvijek radije jela povrće.Ja ga volim ali se trudim da ga što manje jedem i za sad mi nekako uspeva, videćemo do kad.