Snowflake
Legenda
- Poruka
- 58.320
Danas samo lagano: integralni rezanci od heljde sa tunjevinom i palenta sa mladim sirom. Ko je lud da kuva zahtevnija jela po ovoj vrućini?!
Za desert: čoko-banana sladoled.
Za desert: čoko-banana sladoled.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, volim da jedem posebno, jedno za drugim.
malko proprzeni file isecen ko riba list na pola i preko njega poslagana panceta ona najbolja topolina... prelijes pavalakom za kuvanje doooobro i pospes parmzanom, selam najbolje i malo majcine dusice i dosta persuna...pola sata u rerni i mrak...zaboravih kako se zove to je vrh u nekim hotelima, jednom pravio sa finim junecim biftekom isto bilo vrh.Slažem se. A ja nemam blizu ništa drugo, samo Ideu. Otvorena bila super mesara, radila 3-4 meseca, nije bilo dovoljno prometa i zatvorili. To mi nije bilo jasno. Da li im je bio slab marketing, ili ljudi navikli na Ideu pa kad sve kupuju tamo, kupe i meso. Kvalitet ne moze da se poredi. Ja trosila 50 % više mesa, da napravim promet, da opstanu, ali nisam uspela. Sad se otvara opet na drugom mestu, isto u blizini. Videcemo kako ce da prodje.najbolje meso u marketima je u univeru, najgore u rodi i idei... za svinjski file mogu da garantujem...
Исто, заудара на труло све, од рибе и меса до воћа и поврћа.Мени се у Идеи све нешто гади. И воће и поврће, све. Уопште не идем тамо.
Небитно где је, намирнице свуда морају да буду свеже, а иначе смо из различитих крајева земље, тотално.Ne znam ko je od vas odakle i gde su te Idee gde kupujeta, ali moja ćerka bila par dana u jednom malom mestu blizu Novog Sada i kaže tamo je u Idei sve lepse - paradajz ukusan, sljive, breskve, sve super.
Meni Ida preko puta, a nista drugo vece nemam blizu, a bas sad da za svakodnevne potrebe potegnem ne znam gde ne da mi se.

Ја из кутије кекса увек бирам оне несавршене, окрњене. Дражи су миovo mi se prvi put desilo...imao neke jabuke i da napravim pitu kupim kore a unutra po difoltu obicno je oko 12-14 u kesi samo 6 al svaka x3 debela....uzas...mislio da cu da bacim sve al ispade super...ima sad da kopam da trazim samo te sa felerom![]()