Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам испекла рибу у рерни. Затворила сва врата и пустила климу. Кромпир куван па благо изгњечен са маслиновим, белим луком, рузмарином и сољу.
Шопска, рендала сам фино фету.
Све стоји док не будемо гладни. Јешћемо хладно :lol:

najbolje meso u marketima je u univeru, najgore u rodi i idei... za svinjski file mogu da garantujem...

dobar recept sad odo po njega...dva krompira obarena malo i iseckana sa jedne strane pleKa:lol: malko proprzeni file isecen ko riba list na pola i preko njega poslagana panceta ona najbolja topolina... prelijes pavalakom za kuvanje doooobro i pospes parmzanom, selam najbolje i malo majcine dusice i dosta persuna...pola sata u rerni i mrak...zaboravih kako se zove to je vrh u nekim hotelima, jednom pravio sa finim junecim biftekom isto bilo vrh.

najbolje meso u marketima je u univeru, najgore u rodi i idei... za svinjski file mogu da garantujem...
Slažem se. A ja nemam blizu ništa drugo, samo Ideu. Otvorena bila super mesara, radila 3-4 meseca, nije bilo dovoljno prometa i zatvorili. To mi nije bilo jasno. Da li im je bio slab marketing, ili ljudi navikli na Ideu pa kad sve kupuju tamo, kupe i meso. Kvalitet ne moze da se poredi. Ja trosila 50 % više mesa, da napravim promet, da opstanu, ali nisam uspela. Sad se otvara opet na drugom mestu, isto u blizini. Videcemo kako ce da prodje.

Ne znam ko je od vas odakle i gde su te Idee gde kupujeta, ali moja ćerka bila par dana u jednom malom mestu blizu Novog Sada i kaže tamo je u Idei sve lepse - paradajz ukusan, sljive, breskve, sve super.

Meni Ida preko puta, a nista drugo vece nemam blizu, a bas sad da za svakodnevne potrebe potegnem ne znam gde ne da mi se.

Ne znam ko je od vas odakle i gde su te Idee gde kupujeta, ali moja ćerka bila par dana u jednom malom mestu blizu Novog Sada i kaže tamo je u Idei sve lepse - paradajz ukusan, sljive, breskve, sve super.

Meni Ida preko puta, a nista drugo vece nemam blizu, a bas sad da za svakodnevne potrebe potegnem ne znam gde ne da mi se.
Небитно где је, намирнице свуда морају да буду свеже, а иначе смо из различитих крајева земље, тотално.

ovo mi se prvi put desilo...imao neke jabuke i da napravim pitu kupim kore a unutra po difoltu obicno je oko 12-14 u kesi samo 6 al svaka x3 debela....uzas...mislio da cu da bacim sve al ispade super...ima sad da kopam da trazim samo te sa felerom :lol:
Ја из кутије кекса увек бирам оне несавршене, окрњене. Дражи су ми :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back