gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sas siromBaš si lepo ovo spakovao...pita sa visnjama? Nikada nisam pekla na ovaj način.
Višnje su moj omiljeniii deo svakog kolača...I kao da sam pod magijom stalno mutim onaj starinski, običan, žuti kolač sa visnjama. Sa punoooo voća.
Nema delikatesa koji bih raduje uzela od tog kolača ali zbog njega pita nikada ne dolazi na red...a bas bih je mogla i napraviti...
 што би З. рекла, ја волим и ту просту у жутом тесту са пуууно вишања, и ту просту са корама и гризом. Не знам која ми је дража.
 што би З. рекла, ја волим и ту просту у жутом тесту са пуууно вишања, и ту просту са корама и гризом. Не знам која ми је дража.
Волим и са шљивама, сада када дођу. На дно тепсије ставим жути шећер, али мало, чисто да ухвати због шмека и ломљене орахе, па шљиве на половине, да је љуска горе, па пуууно цимета, па излијем то тесто, али танко, да је више воћа. Буде као изврнути колач, а лепше о кнедли са шљивама и мање теста што кажеш.Draza mi s grizom. Manje testa.
Kuvam dzem od kajsija danas. Opet

resio sam Ti rucak, cekaj poziv
 resio sam Ti rucak, cekaj poziv  (ne od mene)
 (ne od mene)Ni ja.Nista ne volim od paradajza,osim svjezeg paradajza za salatu.Ne volim mu ukus ni u kakvoj corbi,niti bilo cemu.Ја чорбу и сок од парадајза не могу, па да ме убијеш.
Парадајз из флаше је већ нешто друго.
Ja volim dinje,ali ih ne kupujem,jer se ekstremno prscu.Samo uzmem od nekog ako znam da nije prskana,a to je rijetkost.

Svi koji idu na more su mi na ignore. I ovi koji su već na moru isto. Od preostalih, ako ima još nekog, dajte neku tortu, voćnu, laku, veliku, brzu i jeftinu.
Treba mi da voće ubacim unutra.medovik je lak, brz i jeftin
a moze se servirati s vocem
ma te kore su ko plastelinTreba mi da voće ubacim unutra.
A moraću jednom da ga probam, mada mi nije delovao ni brzo ni lako da svim onim korama.
Jel imaš negde mere, da snimim, ali neću se sad usuditi verovatno. Isprobaću nekad onako, nekog običnog dana.ma te kore su ko plastelin
razvuces ih sve u obrucu na pek papiru i peces jednu po jednu ili kako rerna dozvoljava
zatim zadnju i ostatke sameljes
i nafilujes hladno
filom pola mileram sa secerom pola umucena slatka pavlaka
ako imas svjeze maline i borovnice npr mozes ih razbacati po filu i eto
nafilujes do kraja
omalterises ostatkom fila, pospes mljevenu koru i slozis malo voca na vrh kao dekor
Пишкоте, слатка павлака, воће...у више наврата.Jel imaš negde mere, da snimim, ali neću se sad usuditi verovatno. Isprobaću nekad onako, nekog običnog dana.