- Poruka
- 403.080
Potaž od bundeve i parce gibanice od juce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ti potreban špric. Običnu, malo čvršću kesu za zamrzivač koristi. Baš malo joj odsečeš vrh, naspeš royal, pa probaš. Ako je redak, dodaš šećera. Ako je gust, nekoliko kapi limunovog soka. I tako možeš beskonačno.hvala! cime ste ukrasavale, jel ima neki pribor da se kupi, neki mini spric? ja uzela crvenu, zutu i plavu boju. bela moze da se sara tom royal masom?
Ima kod kineza pakovanje od 100 tih kesa za ukrašavanje, neke kao trouglaste, malo jače, po ceni oko 150 dinara.hvala! cime ste ukrasavale, jel ima neki pribor da se kupi, neki mini spric? ja uzela crvenu, zutu i plavu boju. bela moze da se sara tom royal masom?
Za kućicu? Kako ja ne znam za taj recept? Salji link pleaseZato ja pravim po rednosavinom receptu sa sve slikama <3

Vrlo korisna informacija, hvala punoIma kod kineza pakovanje od 100 tih kesa za ukrašavanje, neke kao trouglaste, malo jače, po ceni oko 150 dinara.

za medenjake i ukrasavanjeZa kućicu? Kako ja ne znam za taj recept? Salji link please![]()
U tvom gradu kod onih Kineza preko puta opštinske zgrade sam viđala te kese.Vrlo korisna informacija, hvala puno![]()
pitanje za @Little Redhead, jesi li nekad mesala vrste brasna? ja bih da stavim recimo razano, jel ok 100g razanog, ostatak belo?
Krov iz dva dela. Možeš da odeš i korak dalje, pa da pri pečenju malom modlom izbušiš na oba dela simetrične rupe, pa kad lepiš, jedan deo zalepiš, a drugi vežeš kroz te rupe trakicama, pa se onda otvara, možeš unutra da ubaciš nešto drugo.kako krov iz jednog dela? 300g secera u prahu sa dva belanceta za royal masu? iseces delove pa peces?
Ne treba ti špric, osim ako ćeš neke kao ružice, ali verujem da nećeš. Kesa za zamrzivač, odsečeš malo vrh.hvala! cime ste ukrasavale, jel ima neki pribor da se kupi, neki mini spric? ja uzela crvenu, zutu i plavu boju. bela moze da se sara tom royal masom?
Ako se previše tako igraš, šećer, limun ili voda, pa šećer, pa opet, izgubi kompaktnost. Ja umutim gušće, pa bojim, pa tek onda špricem dodajem po kap vode i mešam.Nije ti potreban špric. Običnu, malo čvršću kesu za zamrzivač koristi. Baš malo joj odsečeš vrh, naspeš royal, pa probaš. Ako je redak, dodaš šećera. Ako je gust, nekoliko kapi limunovog soka. I tako možeš beskonačno.
Nisam nikad menjala ništa u originalnom receptu koji je okačila Tara. Ako probaš, obavezno javi.pitanje za @Little Redhead, jesi li nekad mesala vrste brasna? ja bih da stavim recimo razano, jel ok 100g razanog, ostatak belo?
evo ti jedan velikiKrov iz dva dela. Možeš da odeš i korak dalje, pa da pri pečenju malom modlom izbušiš na oba dela simetrične rupe, pa kad lepiš, jedan deo zalepiš, a drugi vežeš kroz te rupe trakicama, pa se onda otvara, možeš unutra da ubaciš nešto drugo.
Ne treba ti špric, osim ako ćeš neke kao ružice, ali verujem da nećeš. Kesa za zamrzivač, odsečeš malo vrh.
Crvenu ćeš jako teško da dobiješ. Isto kao crnu. Ja koristim crvenu Eterikinu prahu, a crnu Delich boju. Umutiš, obojiš, ostaviš malo da se "razvije". Boje u prahu umešaš sa par kapi vode, da se dobije kao pasta, pre dodavanja u rojal.
Ako se previše tako igraš, šećer, limun ili voda, pa šećer, pa opet, izgubi kompaktnost. Ja umutim gušće, pa bojim, pa tek onda špricem dodajem po kap vode i mešam.
Nisam nikad menjala ništa u originalnom receptu koji je okačila Tara. Ako probaš, obavezno javi.

Ako imaš dr. Oetker neku od onih u tubi, a nadam se da nemaš, ali ako ipak imaš, nemoj da imaš prevelika očekivanja. Eterikine boje nisu loš izbor, u prahu i gel boje. Ali obavezno u prahu prvo sa malko vode, pa onda tu pastu u rojal. Braon recimo, možeš da napraviš tako što kakao mešaš sa vodom, pa ubacis u rojal. Naravno, ako ti ne smeta da miriše na kakao. A gustinu rojala najbolje izguglaj. Sad ću da vidim, imala sam neku sliku kako se određuje gustina, zavisno od toga za šta ti treba. I kad išaraš, obavezno malo lupneš o sto, da izađe vazduh ako je neki balončić ostao zaglavljen i lepše se rasporedi glazura.evo ti jedan veliki
to se zove objasniti nekom recept
imam ja i bokicin recept za medenjake sa razanim brasnom, pa cu nesto iskombinovati sto se tice brasna. ostalo radim sve ovako kako si rekla, osim ovih simetricnih rupa, to je level pro bre
ja imam dve boje u prahu i jednu dr oetker, jeb.o etkera i gde ga kupih, kad sam videla na racunu da su ove u prahu 17 din, a etker 127, slogirala sam se![]()

kao mala sam obozavala spanac, i dan danas ofc, ali sa jajima nisam mogla da ga smislim...samo sa kis. mlekomKrompir supu za sve, detetu bareni karfiol sa limunom i pavlakom plus ćureći cordon bleu, nama spanać i jaja. Ako bude sreće pa da i dete poželi najzad.
U rerni upravo čoko kokos keksi.
kao mala sam obozavala spanac, i dan danas ofc, ali sa jajima nisam mogla da ga smislim...samo sa kis. mlekom

sa pecenim na oko, daMisliš sa pečenim jajima? Ili jaje u spanaću?
Ja kuvam ugl bez jaja, samo malo mleka ako bude baš jako gust, i isto volim sa kis.mlekom.
Doduše, volim ga skoro u svakom obliku, sad da ne bude da nisam svesna da sam srećna žena, jesam, srećna sam, ali ga najmanje volim sa krompirom, belim lukom i alevom paprikom, kako ga pravi moja svekrva![]()
sa pecenim na oko, da
i ja pravim samo sa belim lukom i mlekom, onaj sa jajima razmucenim u spanacu ne bih ni probavala, iskreno da ti kazem
ukrasuMjok, nema razlike skoro uopšte, taj sa razmućenim jajetom je samo malo kremastije teksture, razlike u ukrasu gotovo uopšte nema.

kao mala sam obozavala spanac, i dan danas ofc, ali sa jajima nisam mogla da ga smislim...samo sa kis. mlekom