Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moji su uvek tako pravili spanac, pire krompir i neko meso dal pohovanop, dal lovacke snicle ili fasirane.

pekarski krompir nisu pravili uz spanac.

meni je cudno da neko jede pire uz sarmu i punjene paprike, mi smo uz to uvek beli leba. uz paprike jos i salatu od paradajza. luka i krastavca, a uz sarmu ajvar ili ren

Мени уз спанаћ иде само пекарски кромпир и онда ми месо и не треба. То је одличан ручак.
Уз пуњене паприке и сарму никаква салата не треба.

Мени уз спанаћ иде само пекарски кромпир и онда ми месо и не треба. То је одчилан ручак.
Уз пуњене паприке и сарму никаква салата не треба.

meni rucak bez mesa nije rucak. zato i rekoh formirani smo tokom detinjstva. kod nas se znalo da rucak ima meso ili ribu. moja baba je kupovala na pijaci recnu, tek kasnije smo jeli morsku. ja i dan danas vise volim recnu ribu....sarana i soma naravno, a kecigu ne znam kad sam zadnji put videla, a ne jela. bas sam pitala ribolovce, nisma bas najbolje skontala, ali ona se lovi tokom septembra kad ima neka fora sa vodom.

ja nisam mnogo volela hranu iz skolske menze, ali sam je jela sta cu
od onoga sto su spremali, volela sam posebno sredu kad smo imali junecu corbu i rezance sa makom
jednom su nam za uzinu podelili sladoled na stapicu, ja sam pojela i zavrsila kod lekara sa anginom jer sam u tom periodu imala problematicne krajnike
sanse nije bilo da mi doktor i roditelji poveruju da je to bilo za uzinu, a da ga nisam kupila sama
i jednom su nam spremili spanac i ubacili pirinac unutra
sad pretpostvljam da se kuvarica malo zayebala kad je spremala i posto je bio previse tecan, da je pirinac bio tu da pokupi visak vode
meni se to toliko dopalo, da sam molila majku da spremi isti
zena nije prvo mogla da shvati kakav je to pirinac u spanacu i sta ce tamo :lol:
spremala mi je nekakve pilave sa ubacenim spanacem, djuvece dok na kraju nije digla ruke :lol:

Jao kakve sam kekse upravo napravila, cela kuća miriše :zaljubljena:

Prilozi

• IMG_20201223_200640.jpg
    IMG_20201223_200640.jpg
    188,5 KB · Pregleda: 50
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back