Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Paradajz corba sa jajima,peceni bataci i pomfrit iz rerne i kiseli kupus za salatu
Sto mi zao sto ga trosimo :rotf:
meni su ostale jos 4 glavice
spremicu jednom sarmu, da li za ng ili bozic videcu i to je to
i za ono drugo okupljanje cemo salatu od kiselog kupusa
i srecna cu da operem burence i da ga odlozim za sledecu godinu :)
danas sam samo uspela da stavim meso i bundevu da se skuva za kali, a mi cemo veceras valtera
danas nema rucka :)

klasika...lidl nikada ne moze da omasi ako je porozivod iz nemacke ili italije.. 250 kinti za 500 gr. ali svaki dinar vredi

tortelini zabarski sa rukolom i spanacem uz dodatak sunke pavlake selama i persuna... znaci vrh... 300 grama sam spickala ybt :(

slika onog sta je ostalo za veceru je iz kofe jer mi ruke drhtale dok sam lapala ko nezdrava :zcepanje:

20201222_140137.jpg

klasika...lidl nikada ne moze da omasi ako je porozivod iz nemacke ili italije.. 250 kinti za 500 gr. ali svaki dinar vredi

tortelini zabarski sa rukolom i spanacem uz dodatak sunke pavlake selama i persuna... znaci vrh... 300 grama sam spickala ybt :(

slika onog sta je ostalo za veceru je iz kofe jer mi ruke drhtale dok sam lapala ko nezdrava :zcepanje:

Pogledajte prilog 822773
Pa dobro nije to nešto mnogo skupo naročito što bi ja to imals za 2 dana, što je skroz ok...

Pa dobro nije to nešto mnogo skupo naročito što bi ja to imals za 2 dana, što je skroz ok...
ma veruj vrh...ja obozavam testa jedno vreme sam iz italija cak donosila sveza koliko sam luda :lol:
ovo je sjajno i za 5 min imas klopu da se zaista lepo najedes i da uzivas... napravis ih kao karbonare jer jedino ove stvari idu u njih ...doduse tortelini im nisu sugavi i mali vec su na granici izmedju njih i raviola, taman koliko veliki treba da budu... probala sa mesom od iste firme ali nisu nesto bas...ove su perfektne.

ma veruj vrh...ja obozavam testa jedno vreme sam iz italija cak donosila sveza koliko sam luda :lol:
ovo je sjajno i za 5 min imas klopu da se zaista lepo najedes i da uzivas... napravis ih kao karbonare jer jedino ove stvari idu u njih ...doduse tortelini im nisu sugavi i mali vec su na granici izmedju njih i raviola, taman koliko veliki treba da budu... probala sa mesom od iste firme ali nisu nesto bas...ove su perfektne.
Super, ajde ako te ne mrzi napiši bar koji je to proizvođač ili fotni kesu ako imas. Može li to da se zamrzne, mislim da bi trebalo da može, ali opet ko zna.

po kom si receptu pravila i odakle si uzela model i mere za kucicu i uputsva kako je sastaviti, cime zalepiti i slicno? moje malo dete hoce da se igra, zbogom nedeljo popodne :sad2: :lol:
Ja sam pravila po nekom posnom receptu za medenjake, a royal masa za ukrašavanje ti je dva belanceta i prah šećera dok ne bude dosta gusto, oko 300 gr. To moraš držati u kesi za ukrašavanje ili poklopiti jer se brzo stvrdne.
kucica-od-medenjaka-2.jpg
Sa tom royal masom i lepiš, ali prvo ukrasiš pa se malo osuši i onda lepiš

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back