gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
U ja te girice samo uvaljam u kukyryzno brasno i malo aleve i to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peku paprike u podrumuko da su pakiji bozemeoprostiE pa stvarnopeku paprike u podrumu
Kuvaju.na terasi

))Pa kad volis da gutasa girice ne jedem, jos mi u glavi scena kako drug i ja povracamo jedan pored drugog i to cijele girice izlaze iz nas))
buahahahahahaPa kad volis da gutas![]()
))))
Imam ih ja nekoliko pa se spremam s proleća da to rešimo makar se poubijale... svaki prženi luk, svaki pasuljni gulaš se oseća u mojoj kući...dojadiše više..Imala sam ja jednu biserku koja kuva na terasi i **** se njoj sto drugi mozda sire ves napolju
E tako ću i ja da krenem po zgradi da zavodim red.da je samo ves nego ne mozes ni prozor da otvoris
imali smo mi neke ludake koji su pekli paprike, i kuvali kojekakve splacine u podrumu, da ne trose svoju struju vec zajednicku i onda kroz svetlarnik ti se napuni stan dimom i raznim odvratnim miomirisima...par puta tako dok ga jedan komsija nije prebio![]()

Jesam@dive nemoj biti tužna već je napravi, lako se pravi a napravi je u nekoj manjoj količini, ako vam se ne dopadne da ne bude propast.
Možeš i od 200-300g mesa. I ne moraš od jagnjetine, uzmi teletinu.

Raspremiti sto jos i ok al bacanje smeca, taj hoce da se useli divka.To je stvar kucnog vaspitanja
Mene je odusevio kad je posle dorucka uzeo spontano da raspremi sto
Ali tako spontano, tacno vidis da mu je to normalno ponasanje u kuci
Spremam rucak, cerka radi, on je tu..u prolazu ubaci nesto u kantu za djubre I snimi da je kesa puna..polazi kasnije na trening I kaze dajte da ponesem da bacim djubre usput..ali sve spontano, nemas onaj osecaj usiljenog I neprijatnog..realno, tako bi trebali da se ponasaju svi u njegovim godinama..
Al realno, nije realno![]()

meni je baren krompir i sir kombinacija snovanisam karfiol, zapekla sma krompir sa skripavim sirom
sa salatom od kiselog kupusa
jednom sam se zatekla kod prijateljice iz cg za vreme vecere
obarila je krompir, uz to sjenicki sir, neka domaca slanina i ajvar
ne mogu da opisem koliko mi je prijao taj sir uz krompir
ovaj moj nije bio sjenicki, nego neka bezmasna verzija, ali je bilo ukusan
cerka nije podelila moje odusevljenje
sta da radim kad nema takvu uspomenu
Doneo mi muz celu kesu toga.Kod nas ih od nedavno ima u Lidlu, ranije ih nije bilo
U rerni?U ja te girice samo uvaljam u kukyryzno brasno i malo aleve i to je to
Kod mene se sigurno useliti nece, nema ni razloga jer mu je jedna kuca na 10km od nas, a stan na 2kmRaspremiti sto jos i ok al bacanje smeca, taj hoce da se useli divka.
Mislim da bih dobila nervni napad da mi neko to krene po kuci raditi...
Ne volim ni kad hoce da sklanjaju a ne nesto drugo.
Meni je to nekako previse.
U fazonu sam “Ne mesaj mi se toliko.”
Ako si gost budi gost.
Ako nocis namesti krevet. I dosta.
Volim kad ljudi uzivaju kad dodju kod mene a ne da mi sklanjaju sto, peru sudje i izbacuju smece...
Pritom ti jos stvore obavezu da ti to radis kad dodjes kod njih. Nou vej hose![]()

Jesam
I to sto napravim nema ukus kakav ja zamisljam
Sad me mami I neka ovcja stelja
To mi zvuci tako nekako mmmm
Ja suhomesnato retko jedem, u prsutinesto posebno ne uzivam, pre se uhvatim za slaninu
Ali mi ova ovcja stelja zvuci bas mocno![]()
((