Gotov ručak, neka ga malo neka odmori pa da ručam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstoJa ni danas ne kuvam. Imamo sarme za ručak.
Ja ih pravim sa prazilukom, šargarepom i tek malo pirinča.sa cime su posne?
Буду укусне и са орасима или икром.Ja ih pravim sa prazilukom, šargarepom i tek malo pirinča.
sto mame te sardeliceTek sada, ručak na brzinu
![]()

Jedem sve, sada je veliki izbor zbog praznika, sveže su, milinasto mame te sardelice
jedes samo morsku ribu?

Ja na tiganju, to je keramički, za tren su gotove, ne zalepe seКако најбоље спремити те сарделице? Рерна или тигањ?
Na tiganju, to je keramički, za tren su gotove, ne zalepe se
Malo masl.ulja, so i beli luk. One su intenzivnog ukusa, mislim da im ne treba ništa višeЗачињавање ништа? Уље?
Malo masl.ulja, so i beli luk. One su intenzivnog ukusa, mislim da im ne treba ništa više
SvežeСмрзнуте су биле или свеже?
Kod nas ih od nedavno ima u Lidlu, ranije ih nije biloЈа сам овде виђала само смрзнуте у кеси од 1кг, можда грешим.
Kod nas ih od nedavno ima u Lidlu, ranije ih nije bilo
Kod nas ih je bilo samo u Metrou ali neupakovane, sa leda, pa sam par puta loše prošla. Ove su upakovane i vidim datum do kada su dobreОвде има свуда, Метро одавно има.
Obavezno na terasi ili dvorištu, ja uglavnm u fritezi ali na produžni kabel, van kuće.Како најбоље спремити те сарделице? Рерна или тигањ?
Obavezno na terasi ili dvorištu, ja uglavnm u fritezi ali na produžni kabel, van kuće.
Moja deca obozavaju girice.Malo masl.ulja, so i beli luk. One su intenzivnog ukusa, mislim da im ne treba ništa više
da je samo ves nego ne mozes ni prozor da otvorisImala sam ja jednu biserku koja kuva na terasi i **** se njoj sto drugi mozda sire ves napolju