gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пријатно ти било кад их одредишIzvadila punjene paprike da se odrede.
Jes ja vama služim za sprdnju, neka nema veze ne ljutim se ja, i sama sebi služim povremeno da se slatko nasmejemПријатно ти било кад их одредиш
Немој никада да искључиш аутокорект, молим те ...
Није спрдња, мени је то много слаткоJes ja vama služim za sprdnju, neka nema veze ne ljutim se ja, i sama sebi služim povremeno da se slatko nasmejem![]()
Добра идеја, ја ћу да је запечем са јајима и млеком...уз то моравска салата.klot buranija
bez icega, samo zacinjena i sa jogurtom pride
Šta je moravska salata?Добра идеја, ја ћу да је запечем са јајима и млеком...уз то моравска салата.
Е, па, хвала на идеји![]()
Испечена паприка, исцепкана на конце, затим истуцана, ољуштен парадајз ситније исецкан, истуцани бели лук, уље...па се све то заједно добро изгњечи или истуца да парадајз пусти сок. Једе се добро охлађена.Šta je moravska salata?
Zanimljivo bas. Probaću jednom dok budem imala više snage.Испечена паприка, исцепкана на конце, затим истуцана, ољуштен парадајз ситније исецкан, истуцани бели лук, уље...па се све то заједно добро изгњечи или истуца да парадајз пусти сок. Једе се добро охлађена.
Најбоља салата за лето.
Ја сам јуче спремала боранију, запечену са јајима и млеком. Али на доњем спрату.Ја имам два велика, презрела парадајза. Мислила сам да направим сатараш, али сам купила лубеницу и ако буде ваљала то ћемо. Коме буде мало нека кува али не мојој кујни![]()
Jeste,kurtos valjda,tako nekako se zove. Može i sladoled unutra,tu sam se zeznula.То онај оџак колач? То не волим. Мислила сам да је сладолед![]()
meni je to uzasnoPogledajte prilog 1376724
@Zadovoljna domacica ti si cini mi se o ovom pisala. Nisam mogla da ga savladam,pola sam pojela ali da nisam kupila nešto bi mi bilo![]()
Ocekivala sam tako hrskavo tijesto,ono kao pogaca. Nije mi se dopalo al da probam moram.meni je to uzasno
u top pet najgorih stvari koje sam u zivotu jela
To tara voli. Ja pravim neku domaću verziju, koja nju podseća na taj kolač.Pogledajte prilog 1376724
@Zadovoljna domacica ti si cini mi se o ovom pisala. Nisam mogla da ga savladam,pola sam pojela ali da nisam kupila nešto bi mi bilo![]()
mozda je tvoja ukusnaTo tara voli. Ja pravim neku domaću verziju, koja nju podseća na taj kolač.
Dobri su pečeni na žaru, imaju tvrdu koricu kao na doboš torti, samo tanju. Retko ih ima, obično za Božić. Njih volim, ostale ne.mozda je tvoja ukusna
ovo sto madjari valjaju je zasu
Ovi su bili debeli,peceni u nekim pecima na stapu. Ja izjelica,probala bih makar crkla.Dobri su pečeni na žaru, imaju tvrdu koricu kao na doboš torti, samo tanju. Retko ih ima, obično za Božić. Njih volim, ostale ne.
nemam pojmaDobri su pečeni na žaru, imaju tvrdu koricu kao na doboš torti, samo tanju. Retko ih ima, obično za Božić. Njih volim, ostale ne.