Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To znači da je torta bila preukusna ili premala. :mrgreen:
Moj ručak danas
IMG_20230718_130307.jpg

Odlicno izgleda.Jesu li to kajsije?
Да...не могу да вам опишем колико је поносна на себе.
Ја је сваки пут кад месим или правим колаче питам да ли хоће да правимо заједно. Наравно да неее, њу то не занима.
Прошле недеље опет питам, она хоће :eek:
Успело је и тада, али била сам ја поред ње, са сугестијама...а сад потпуно сама.

Да...не могу да вам опишем колико је поносна на себе.
Ја је сваки пут кад месим или правим колаче питам да ли хоће да правимо заједно. Наравно да неее, њу то не занима.
Прошле недеље опет питам, она хоће :eek:
Успело је и тада, али била сам ја поред ње, са сугестијама...а сад потпуно сама.
Super,neka se uci,nije lose znati.

Nije, mada I ako ne bude znala nista joj uteci neće. One moje nisu znale ni jaje da skuvaju kao i majka im pa se sve naučilo.
Ја исто нисам знала, удала се у 31. и све научила.
Зато је и не силим, ако и колико буде хтела нека учи.

Pošto smo duže vreme bili u Grčkoj i družili se sa njima, a ja najčešće u kuhinji, pokupila sam neke fazone.
U stvari sam mislila da je njihov plavi patlidžan drugačiji pa zato ima malo drugačiji ukus a mnogo drugačiju strukturu kad se ispeče ili ispohuje, ali nije.
Fazon je u tome da oni isečen patlidžan potope u slanu vodu na desetak minuta pa ga onda spremaju. Tako ne upija previše ulja i ne bude vodenast. Probala danas i razlika je velika.

Pošto smo duže vreme bili u Grčkoj i družili se sa njima, a ja najčešće u kuhinji, pokupila sam neke fazone.
U stvari sam mislila da je njihov plavi patlidžan drugačiji pa zato ima malo drugačiji ukus a mnogo drugačiju strukturu kad se ispeče ili ispohuje, ali nije.
Fazon je u tome da oni isečen patlidžan potope u slanu vodu na desetak minuta pa ga onda spremaju. Tako ne upija previše ulja i ne bude vodenast. Probala danas i razlika je velika.
Вероватно важи исто и за тиквице?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back