Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
danas topla salata od sociva, paprike, pecuraka, maslina i mladog luka
preliv od kiselog sosa od nara i maslinovog ulja
deca se veceras vracaju iz amsterdama, njima pecem za veceru proju sa blitvom
narandzasto socivo sa susenim vrganjima
u koje smo dodali pecenu bukovacu
onda su svi posle rucka po kuci poceli da se vrte
nesto bi jeli, ne znaju sta
niko nema ideju
izguglam posne kolace sa dzemom
i napravim posno testo sa pivom u koje sam ubacila i seckani pistaci koji mi je preostao od nekih kolaca i nafilujem dzemom od sljiva
sad nam kuca mirise ludo i svi jedva cekamo da kolace izvadim iz rerne
sad sam se najeo pa da obrazlozim
tonci kuva ko moja sestra, divka sa emocija a bokica da se napunis turbo maksimus
ubila me ova moja instruktorka tri vrste traka veceras
tek sad dorucak, ovsene pahuljice sa sumskim borovnicama i godzi bobicama
citavo jutro sam sredjivala biljke u dvoristu i spremala mesto za jos nekoliko novih koje planiram da kupim
juce sam otisla do kali i zaprepastila me gomila starih stvari dovucenih i ostavljenih pored mesta gde je sahranjena
danas sam organzovala dva zeta i sestrica da to odnesu u kontejner
nisu verovali da je neko toliku kolicinu starudije tamo odneo, pa su morali da odvezu bastenska kolica
punih 7 kolica je bilo i jos su njih trojica pre toga tri puta nosili u rukama pune dzakove
u toj gomili je bilo starih knjiga iz titovog vremena, polomljenih ventilatora i svakakvih drugih nepotrebnih stvari koje vise nicemu ne sluze
ocigledno je da je to ostavio neko cija je porodica rascistila svoj podrum, a ko nije mogao da ih se odrekne
prijateljicin muz je od njihove zajednicke kuce napravio stovariste ruskih umetnina od kojih bukvalno u kucu ne moze vise da se udje
najbukvalnije
ona se iz kuce nedavno iselila jer nema snage da se bori
da li imate takve osobe u svojoj okolini?
Ne znam šta se desilo, ali već mesecima nemam želju za hranom.
Imam osećaj da je sve isto, plastika i gmo. Bezlično , od mesa , pečenja do salata.
Nemam neko uživanje u posebnosti namirnica koje je ranije postojalo.
Čak sam počeo da kupujem strani zejtin jer ga lakše podnosim od ''domaćih''.
Kupuje li neko i prava jaja u prahu i kako se to uopšte pravi?
Gde ima da se kupi?
Mrzi me da se bakćem sa običnim jajima pa razmišljam da jedem ta u prahu ako negde postoje...