Pasta u kari sosu sa povrćem....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel svež spanac ili smrznut?Pogledajte prilog 1336367
Neke kao domaće makarone,zapečene sa mocarelom i špinatom i zalivene vrhnjem za kuvanje. Bez bijelog luka i parmezana ne bi valjalo.
Smrznut,briketi.Jel svež spanac ili smrznut?
Ovo sto sam ja pravila je dobro za klince,ako voli spinat.joj nemojte mi makarone, dijete mi stalno to trazi pa se dovijam da ih napucam sa necim hranjivim hahaha
U mojim ima 400g povrća zašto misliš da nije zdravo?joj nemojte mi makarone, dijete mi stalno to trazi pa se dovijam da ih napucam sa necim hranjivim hahaha
????U mojim ima 400g povrća zašto misliš da nije zdravo?
ne voli, pa mu trpam sireve, bijeli luk i maslinovo ulje na kraju, jede ga i svjezeOvo sto sam ja pravila je dobro za klince,ako voli spinat.
Ne moraš da me pomenes, samo sam ti rekla koliko ima povrća u tom obroku, jako je fino, vole deca.????
nisam te pomenuo uopste, nadovezao sam se
Ovo sto sam ja pravila je dobro za klince,ako voli spinat.
Ja ga stavljam gdje god može,protiče,pita,ustipci. Kod djece tako prodje i ne skontaju šta jedu.Moj ne voli spanać, to je jedini način da rado pojede
ma svi klinci vole makaronejoj nemojte mi makarone, dijete mi stalno to trazi pa se dovijam da ih napucam sa necim hranjivim hahaha
Ja mom uglavnom kroz testenine trpam sve, sad već i ne, porastao je i sazreo, ali ranije da. Bila sam ko one italijanske none, pasta na hiøjadu jedan način![]()
Ја бих данас код тебе на ручак.I moje dete obozava pastu.
Pastu i pecenu ribu.
Valjda su im preference takve u detinjstvu.
Blazi ukusi, malkice sladunjavi.
Spanac najradije jede u omletu, spanakotiropiti (nju obozava) i u pasti dok pire od spanaca ne podnosi.
I supe ne voli pa i u potaze stavljam - pastu!
Danas, boranija sa povrcem u paradajz sosu sa kockicama pileceg filea. I baget od kiselog testa za mackati.
Nakon toga imam vanilice...i to je to.
Mogla bi i kod mene,isto mahune,samo zapecene u rerni sa mirodjijom pavlakom i naravno bijelim lukom.Ја бих данас код тебе на ручак.![]()