gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Je l’ neko gledao prije ovu vrstu taloga u tuna konzervicama (sa maslinovim uljem), ovo je calvo koje drzim u frizideru…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stavi bocu maslinovog u frizider pa nam javi sta se desiloJe l’ neko gledao prije ovu vrstu taloga u tuna konzervicama (sa maslinovim uljem), ovo je calvo koje drzim u frizideru…
Pogledajte prilog 1315725
Pogledajte prilog 1315727
Zavisi kakvo je maslinovo, neki drugi proizvodjaci su normalno podnijeli niske temperature mog frizidera. Njima je ulje tamnije i gusce.stavi bocu maslinovog u frizider pa nam javi sta se desilo
poenta je da se neka ulja pretvore u solide na niskim temperaturamaZavisi kakvo je maslinovo, neki drugi proizvodjaci su normalno podnijeli niske temperature mog frizidera. Njima je ulje tamnije i gusce.
Jeste, ukapirao sam.poenta je da se neka ulja pretvore u solide na niskim temperaturama
to se vjerojatno i ovdje desilo
Ubaciš neko jaje, neku kašiku brašna, malu kašičicu pzp i suvog začina, možeš i malo seckane šunke....malo u prezlu pa u vrelo ulje ili na pek papir pa u rernu.Imam pire od juče, ne bih da bacim. Kako se prave kroketi od krompira?
Ne treba ono brašno, jaje, prezle, kao za pohovanje?Ubaciš neko jaje, neku kašiku brašna, malu kašičicu pzp i suvog začina, možeš i malo seckane šunke....malo u prezlu pa u vrelo ulje ili na pek papir pa u rernu.
Ne. Ima sve to unutra. Važno je da bude fino kompaktno.Ne treba ono brašno, jaje, prezle, kao za pohovanje?
Hvala! Sad ću da isprobam, ako nešto omanem, ovaj razgovor se nije desio.Ne. Ima sve to unutra. Važno je da bude fino kompaktno.
Kako sad to?Nećeš, to je super jednostavno.
A sl put možeš i šufnudle od toga tj njoke, kako ko zove svejedno
Kad ispečeš tako zamešeno dobiješ krokete, a ako umesiš samo jaje i brašno u to pa skuvaš, dobiješ njoke ili gomboce.Kako sad to?
Ja mislim ovo kao neke valjke, pa u rernu da ubacim.
Aha, kao knedle sa šljivama, pa ovo verovatno posle valjam samo u prezle.Kad ispečeš tako zamešeno dobiješ krokete, a ako umesiš samo jaje i brašno u to pa skuvaš, dobiješ njoke ili gomboce.
Ako ćeš knedle, onda tako, a ako napraviš njoke, možeš u neki sos od pavlake za kuvanje sa pečurkama i sirom ili sa prelivom bolonjeze ili samo pavlaku običnu... A može i u prezle pa neki pekmez odgore.Aha, kao knedle sa šljivama, pa ovo verovatno posle valjam samo u prezle.
Sve mi se sviđa!Ako ćeš knedle, onda tako, a ako napraviš njoke, možeš u neki sos od pavlake za kuvanje sa pečurkama i sirom ili sa prelivom bolonjeze ili samo pavlaku običnu... A može i u prezle pa neki pekmez odgore.
Još može i da se tako napravljene a ne skuvane zamrznu na tacni pa iskoristiš kad ti zatreba.