- Poruka
- 11.368
Za sad palentu, a za ručak će biti riblja čorba i mooožda gomboce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam odakle si, ali ako imaš svetofor, imaju savršen hummus po 114 dinara, a pošto je u konzervi ne mora u frižider i dug je rok trajanjaЈешћу рибљу чорбу трећи дани нема више.
Сутра ћу неке тиквице, печурке... нешто гриловано![]()
Нисам љубитељ хумуса, али хвала.Ne znam odakle si, ali ako imaš svetofor, imaju savršen hummus po 114 dinara, a pošto je u konzervi ne mora u frižider i dug je rok trajanja
Sve to možeš sama da napraviš, i humus i tahini i kikiriki puter.Ja taj humus nikad nisam jela,a i ime me odbija,asocira na neko blato.
A nedavno razmisljam da kupim neku tahini pastu od susama u dm-u,posto volim susam inace,pa rekoh da probam,ali bilo mi veliko pakovanje,pa ne kupih.A juce citam povlace neku seriju te paste zbog pojave salmonele.
Tako da ne znam kad cu se opet nakaniti da probam.
I jos odavno hocu da probam puter od kikirikija,ali nikako da kupim.
Lep je baš, a cena sasvim ok.Ne znam odakle si, ali ako imaš svetofor, imaju savršen hummus po 114 dinara, a pošto je u konzervi ne mora u frižider i dug je rok trajanja
https://biosalasidei.rs/proizvod/organske-jabuke-petrovace-500g/Појела сам црвени делишес а душа ми иште петроваче. Знам да их има лети, али да ли их уопште има негде још? То је укус детињства и летњег распуста![]()
Koliko mi treba da se odlucim da kupim,a kamoli jos da pravim.Sve to možeš sama da napraviš, i humus i tahini i kikiriki puter.
Ја бих тебе послала у неко афричко племе, да једеш што и они. А ми да гледамо и забављамо сеKoliko mi treba da se odlucim da kupim,a kamoli jos da pravim.![]()
Ја бих тебе послала у неко афричко племе, да једеш што и они. А ми да гледамо и забављамо се
Знаш да се шалим![]()
Зато сам се и нашалила
Znas da je bila jedna emisija u kojoj neko pleme jede kao najvecu poslasticu crve i nude sad i tog voditelja,a on ne smije da odbije gostoprimstvo.
Kaze on posle,sad cu ja njima da uzvratim i ponudi im suvo grozdje...a oni sa gadjenjem gledaju.
Izvinjavam se sto ovo pomenuh na temi o hrani.
Inace,citajuci ovde sta se sve pravi za jelo,ja za pola od toga nisam ni cula,a kamoli jela.
Niti sam cula da drugi prave u mojoj okolini.
Kod nas je kuhinja prilicno siromasna ocigledno.
Ја не. Али знам неке који воле.Kuva li ko ovde rezance u mlijeku,sa malo masti i soli?
Ja to obozavam,a nisam cula da iko pominje da pravi.
Jela sam, ali slatke, gusto skuvano. Za slane u mleku nisam nikada čula.Kuva li ko ovde rezance u mlijeku,sa malo masti i soli?
Ja opet nikad nisam jela slatke.Jela sam, ali slatke, gusto skuvano. Za slane u mleku nisam nikada čula.
Te nikad nisam jela.Ја не. Али знам неке који воле.
Мада ја не волим ни слатке варијације, са маком, орасима, рогачем...
To je kad smo bili klinci nama baba kuvala ali nisam nikad bila oduševljena iako volim i rezance i mleko.Kuva li ko ovde rezance u mlijeku,sa malo masti i soli?
I meni je baba pravila i bas volim.Kad nemam domace,ubacim makarone ili neke druge rezance,ali razlika je drasticna.To je kad smo bili klinci nama baba kuvala ali nisam nikad bila oduševljena iako volim i rezance i mleko.
Ja volim mnogo .Mi to zovemo omač,skuvam gusto da skoro nestane miljeka. Mogla bih danas to,hvala ti limune.Ja opet nikad nisam jela slatke.![]()
Nema na cemu.Ja volim mnogo .Mi to zovemo omač,skuvam gusto da skoro nestane miljeka. Mogla bih danas to,hvala ti limune.
Nisam to volela ni kad sam bila dete, sad tek ne, mada često pravim razne testenine sa povrćem i volim.I meni je baba pravila i bas volim.Kad nemam domace,ubacim makarone ili neke druge rezance,ali razlika je drasticna.
I to mi je najbrze jelo kad sam gladna,a jede mi se nesto toplo.