- Poruka
- 399.650
isto ga i ja volim u svim varijantamaJa špinat mnogo volim. Sam, u čorbi u piti u bilo čemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isto ga i ja volim u svim varijantamaJa špinat mnogo volim. Sam, u čorbi u piti u bilo čemu.

to mozda tiКолачи су да се засладиш а не да се наједеш![]()
Исто.Meni je spanać najdraže povrće i mogu uz sve da ga jedem, a mogu i hladan kad ostane, zao mi da bacim.
Čitala sam nedavno sa nije zdravo spanać jesti svež, zbog ne znam čega što ima u sebi i to može da iritira želudac, a ni zbog bubrega nije dobro. Vidiš da mu organizam nesto govori.Исто.
Мој син га једе свеж у салати, у пити са сиром, у ћуфтама... али не може онако густо, поједе па све избаци у року од 10 минута. Нешто га та текстура иритира.

Jesi li probala salatu od kuvanog kukuruza,pavlake i susama?У јелима и салати ми је као сапун.
Рекох да га не волим у зрну, једном сам се исповраћала после сличне салате и од тада га заобилазим.Jesi li probala salatu od kuvanog kukuruza,pavlake i susama?
Meni je bas ukusna.
Šteta...Рекох да га не волим у зрну, једном сам се исповраћала после сличне салате и од тада га заобилазим.
Сад, узела сам пар залогаја оне мексичке мешавине и није лоше, чак ми није сметало.Šteta...![]()
I ja tako, volim kako god..E,ja volim kukuruz...i kuvani,i peceni i u salati sa susamom i pavlakom...
I bas mi se sad jede,a nemam...
Zaledjeni je meni lepsi kad se malo propržiti na ulju i dobro posoli, probaj tako...Ja ponekad uzmem konzervirani,ali daleko ljepsi mi je taj zaledjeni kad skuvam.
A najljepsi je,naravno,domaci,tek ubran,pecen ili kuvan.
Mada,pecen nisam jela,ne pamtim.
Skuvam,pa proprzim ili?Zaledjeni je meni lepsi kad se malo propržiti na ulju i dobro posoli, probaj tako...
Ne, ne kuvas, samo vrlo malo ulja u tiganj, kad se ugreje izričis kesu, poklopis malo promesas i to ti je to...Skuvam,pa proprzim ili?