gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Sutra rođendan ćerki, ništa veliko ne pravim, ali je odlučila da ovih par mađarica što ima za prijateljice, pozove posebno.
Da ne bi pravila dve torte, za njih sam spremila ovo. Pogledajte prilog 1183976

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra rođendan ćerki, ništa veliko ne pravim, ali je odlučila da ovih par mađarica što ima za prijateljice, pozove posebno.
Da ne bi pravila dve torte, za njih sam spremila ovo. Pogledajte prilog 1183976
Ispržim dosta crnog luka na masl. ulju, dodam i beli luk, kurkumu (radi boje, ne treba puno), so, neki mešani začin za ribu (može i bez njega), lovor, ruzmarin...šta već volite, dodam rižu i pečem u rerni, pokriveno folijom.Kako spremate rizoto sa morskim plodovima?
Ja spremam stalno spagete, sad bih rizoto
Spremi paeljuMada imam dosta plodova, nekih 700 gr, mozda da ih spremim onako samo na buzaru ( mada ni to nisam spremala nikada) i da dodam neki prilog
Tako sam ja juce, jel to neki virus vlada?Danas za mene goveđa supa iz kesice i tost..stomačni problemi.
A za ostale ima još punjene paprike od juče.
Ma ne..popila sam čaj za čišćenje,pa zbog toga supa..Tako sam ja juce, jel to neki virus vlada?
Kupiš pola kg kora, pa sa tom pavlakom napraviš gibanicu. Pavlaka, 2 - 3 jajeta, malo kisele vode ili mleka, ili jogurta, napraviš malo gušće nego za palačinke. U pleh staviš koru da prelazi ivice, a ostale stavljaš u tu smesu od pavlake i gužvaš jednu do druge u pleh. Staviš odgore celu koru, premažeš malo sa tom smesom u koju si umakala, i ispečeš. Višak zamrzneš, pa kada ne znaš šta ćeš za doručak ili večeru, izvadiš, odlediš i jedeš.Imam pitanje....greškom mi je kupljeno više onih kis.mleka od 400g umesto malih (to je kad nisi sposoban da ideš sam) moze li to u projaru umesto jogurta? Imam tako i kanticu pavlake.
Ajde ko ima volje, i ne mrzi ga, neka napise neki kao jestiv recept, da iskoristim to, da ne propadne. Imam jaja i jedno 200g feta sira. Hvala drugarice![]()
Hvala Domaćice....ajd sad smisli i neku proju, puno je ovoga, a bilo me sramota da vraćam tog momka koji je kupio da ide da vraća.Kupiš pola kg kora, pa sa tom pavlakom napraviš gibanicu. Pavlaka, 2 - 3 jajeta, malo kisele vode ili mleka, ili jogurta, napraviš malo gušće nego za palačinke. U pleh staviš koru da prelazi ivice, a ostale stavljaš u tu smesu od pavlake i gužvaš jednu do druge u pleh. Staviš odgore celu koru, premažeš malo sa tom smesom u koju si umakala, i ispečeš. Višak zamrzneš, pa kada ne znaš šta ćeš za doručak ili večeru, izvadiš, odlediš i jedeš.
Kako ono beše?Od te pavlake moze i onaj kolac sa piskotama i vocem. Mljac
Узмеш то кисело млеко, 2-3 јајета, 2 те чаше брашна, 1 пзп, мало уља, ако стављаш фету пази на со, а можеш изрендати тиквицу, исецкати паприку или шта већ волиш. Можеш и сланину на коцкице, онда немој уље. Или неку шунку. Зависи шта волиш.Hvala Domaćice....ajd sad smisli i neku proju, puno je ovoga, a bilo me sramota da vraćam tog momka koji je kupio da ide da vraća.