Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma i mi jedemo meso samo kao moranje
ne jedemo neku kolicinu..ne znam da li snicla ima 100gr

Ретко се код нас спрема само месо (печено, пржено, како год).

Ми месо једемо само у куваним јелима, а и тад су неке мање количине, али мора да мирише на месо :lol:

Ја обожавам, рецимо, кромпир ђувеч укрчкан у пуно парадајза, мало маслиновог уља, шаргарепе и белог лука.

Ови моји то зову "прилог" :evil:

napravih satro kolacic mrvljeni keks nakvasen mlekom i jagode i secer, sve to smuljano, u tepsiju, preko toga slag, u frizider....
jutros skuvala kupus, sad pravim kinesku papazjaniju piletina povrce
i onda cu da prekinem da kuvam :lol:

jagode su uzas, 150 din a kisele ko visnje

Мало шта је ужасно као покварен купус с ониЈем одвратним мирисом и слинчинама које се развлаче ба све стране, а ни слузи не недостаје!:sad2:

Е, да ја говорим о поквареном купусу :(

Него причам о свежем, тек купљеном на пијаци (зезнуо се муж једном, обично нађе добар купус), то смрди док се кува, разара...

napravih satro kolacic mrvljeni keks nakvasen mlekom i jagode i secer, sve to smuljano, u tepsiju, preko toga slag, u frizider....
jutros skuvala kupus, sad pravim kinesku papazjaniju piletina povrce
i onda cu da prekinem da kuvam :lol:

jagode su uzas, 150 din a kisele ko visnje

Jesu vala očajne..niti miris nit ukus. Mi prešli na maline i trešnje:D

@ kotlić paprikaš kod prijatelja na placu.....:srecna:....nema ničeg lepšeg od klope u prirodi...još kad drugi sprema:worth:

Jesu vala očajne..niti miris nit ukus. Mi prešli na maline i trešnje:D

@ kotlić paprikaš kod prijatelja na placu.....:srecna:....nema ničeg lepšeg od klope u prirodi...još kad drugi sprema:worth:

ma ja jagode ne mirisem ovako da jedem
ili u kolace ili u sok ...pa zasecerim pa prezivim....ali da jedem ovako same pa to je uzas koliko je kiselo a ukus jagoda ni nema

- - - - - - - - - -

vala od kotlica u prirodi nista lepse :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back