Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja to nisam napisao, znaci lupetas

mi juce stavili jagode na vrh ciz kejka, odneto jutros u skolu, za djake i razrednu, sve se pojelo, deo odnet cak u racunovodstvo

Ко је онда написао: за ђаке и разредну :think:

И ако не умеш да прихватиш зезање, а да не вређаш, вољно си.

mi juce stavili jagode na vrh ciz kejka, odneto jutros u skolu, za djake i razrednu, sve se pojelo, deo odnet cak u racunovodstvo

Ко је онда написао: за ђаке и разредну :think:

И ако не умеш да прихватиш зезање, а да не вређаш, вољно си.

misli sta hoces, ali iskrivljujes moj post da bi nesto uvredljivo kazala.

onda ja tebi tavkoj lakomislenoj ne zelim da se pravdam. setaj lily

meni je metla odano na ignore kao zla osoba

i ti nasla s kim da se zezas
samo ignorisi

Какав надрк, не верујем, још ја потрошила смајлија на њега :eek:

Него, ова твоја збрчкотина ти не изгледа лоше, не знам колико је кисело, али делује занимљиво, кексасто, шлагасто, јагодичасто...

Него, ова твоја збрчкотина ти не изгледа лоше, не знам колико је кисело, али делује занимљиво, кексасто, шлагасто, јагодичасто...

ne nego cu da povladjujem polupisenim osobama, epitet si sama napisala, pa ga iskoriswti za sebe

ja sam se na temi nadovezao na jagode i sta ste kuvali, ako je neko zaboravio o cemu se radi

greota za smajlisu :(

zavaljujem :lol: ma buckuris al pomaze na ovu vrelinu, stvarno mi ne pada na pamet sad da pecem patispanje
htela sam puding da dodam pa odustala, ne znam sto, bolje da sam dodala pomoglo bi zbog kiselih jagoda

Jako je toplo pa sam spremila.Salatu od piletine i makarona.Brzo,ukusno,sito!

300 gr.obarene piletine( uzela sam belo meso,ponekad i batake)150 gr.šargarepe,150 gr.graška,150 gr.kukuruza šećerca(zamrznutog dabome),100 gr. kačkavalja,bilo kojeg,( ponekad stavim sir,kad nemam pri ruci kačkavalj,i bude super)150 gr. makarona, 1 kašičica senfa,400 gr. pavlake,malo soli..

Piletinu iseckam na kockice,obarim na kockice seckanu šargarepu,grašak,kukuruz,i ohladjeno pomešam sa piletinom.U to ubacim kačkavalj (sir )i sve pomešam sa obarenom testeninom.Na kraju umešam ostale dodatke,so,senf i pavlaku.Malo još ostavim u frižider,i hladna salatica može da se klopa.
salata-od-piletine-i-makarona-3f12f173bf7db79a01535a5492e701f0_view_l.jpg

uz argentinske cevape stalno sluzim onaj nazovi sos -majonez, senf, pavlaka,sitno naseckan beli luk i malo soli i bibera. neki nutricionista bi se verovatno ubio zbog sastava, ali sta sad..tako da- jos jedan glas iz beograda za pavlaka-senf kombinaciju.

Jako je toplo pa sam spremila.Salatu od piletine i makarona.Brzo,ukusno,sito!

300 gr.obarene piletine( uzela sam belo meso,ponekad i batake)150 gr.šargarepe,150 gr.graška,150 gr.kukuruza šećerca(zamrznutog dabome),100 gr. kačkavalja,bilo kojeg,( ponekad stavim sir,kad nemam pri ruci kačkavalj,i bude super)150 gr. makarona, 1 kašičica senfa,400 gr. pavlake,malo soli..

Piletinu iseckam na kockice,obarim na kockice seckanu šargarepu,grašak,kukuruz,i ohladjeno pomešam sa piletinom.U to ubacim kačkavalj (sir )i sve pomešam sa obarenom testeninom.Na kraju umešam ostale dodatke,so,senf i pavlaku.Malo još ostavim u frižider,i hladna salatica može da se klopa.
salata-od-piletine-i-makarona-3f12f173bf7db79a01535a5492e701f0_view_l.jpg

cesto spremam....moze i tuna umesto pileta
ja obozavam kukuruz pa ga trpam u sve salate

za visnje iz bone, naravno da moze, sta volis to strpas

- - - - - - - - - -

Senf i pavlaka ( sir) nikako ne ide. Kako ga god obrnes.

ja stavljam malo majoneza a vise pavlake... i sa svim tim varijantama ruske salate, ne volim kad je samo majonez
senf retko stavim, njega moze kasicica cisto da neku notu, ko voli

- - - - - - - - - -

400 гр павлаке је збиља превише.

Претпостављам да се ради о киселој павлаци, тј милераму.

nje ako pravi za vise ljudi, ili za dva dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back