gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Ne znam na cemu ovi ljudi zive, jedu ko pticice a svi debeli, jedino sto piju ko smukovi
a pa poznato je da je alkohol prakticno skoro bez kalorija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam na cemu ovi ljudi zive, jedu ko pticice a svi debeli, jedino sto piju ko smukovi

То ће он сад да тумачи како је код нас глад и ватате залихе пре него се вратите!Kaze nama svaba kad smo dolazili "ja mnogo volim da jedem meso". On mucenik pojede jednu sniclicu za veceru a za dorucak pahuljice ko vrabac. Umal se ne slogira kad je vido srbe kako zderu dve snicle za dorucak

Ja probah njegove pahuljice pre neki dan...odose u solju
Mleko 1,5 mm citaj voda...pahuljice imaju cokoladu al uzas su neki miks secera cokolade i onog karaktetisticnog ukusa musli koji ja licno ne podnosim
Bezi bre ....uzela posle sunke paradajz i sir i jela ko covek...verovatno ko gmo covek al aj sad daj sta das
A njima je glavna fora za rucak salata...a mi to ko prilog uz snicle...sablaznjavamo ih
- - - - - - - - - -
Hteli da ispecemo snicle i krompir, nema tepsiju samo alu foliju
A kuvari na polici vise za ukras valjda

Sta bih dala da im vidim face kada odes u poslasticarnicu![]()
![]()
Pa ebi ga em ceo dan na nogama non stop ogladnjujemo em za hleba pises molbu...kao krompir je dovolja...oce mucakJa probah njegove pahuljice pre neki dan...odose u solju
Mleko 1,5 mm citaj voda...pahuljice imaju cokoladu al uzas su neki miks secera cokolade i onog karaktetisticnog ukusa musli koji ja licno ne podnosim
Bezi bre ....uzela posle sunke paradajz i sir i jela ko covek...verovatno ko gmo covek al aj sad daj sta das
A njima je glavna fora za rucak salata...a mi to ko prilog uz snicle...sablaznjavamo ih
- - - - - - - - - -
Hteli da ispecemo snicle i krompir, nema tepsiju samo alu foliju
A kuvari na polici vise za ukras valjda
- - - - - - - - - -
Joj afro dam ti ove u plastiku umotane krmenadle pola kile za 2,5e za jedan tanjir kuvanog slatkog kupusa
Zeljna sam kuvane hrane al nemam kad ta jela sto se dugo spremaju da spremam....

Przim nam 4 krmenadle sad....a on stavio vakumiranu pecenu kolenicu u mikrotalasnu...al ce se najede kostiju ubilo se
A kad smo dosli trt mrt ja mnogo kuvam i volim ....
Afro salji![]()

Przim nam 4 krmenadle sad....a on stavio vakumiranu pecenu kolenicu u mikrotalasnu...al ce se najede kostiju ubilo se
A kad smo dosli trt mrt ja mnogo kuvam i volim ....
Afro salji![]()
Iznajmili sobu u stanu jednog para...delomo kuhinju i kupatilo pa tako mu vidim meniГде сте ви заправо смештени?![]()

Iznajmili sobu u stanu jednog para
Posto su u de hosteli jako skupi ovo se vise isplati
Jede kolenicu bez icega...majko moja a izgkeda ko da bi nas dvoje mogo za dorucak pojesti
A mi po dve krme paradajz salatu i po dva parceta hleba
Pa ko je ovde blesav![]()
Тако смо ми својевремено у Прагу и Будимпешти били по становима, то је комедија какве смо домаћине имали.
U berlinu nas ceka vegetarijanka gazdarica...to ce tek biti pisijada za gledanje sta ona jede
lele...aj blogic pa da se svi veselimo 

O napokon provaljeno kako se kace slike
E elektrika cek ti okacim sto kupih cipelke danas![]()