dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i medenjacima (svaki sam pakovala u celofan, ispalo mi je 97 kom tako da su skroz srecni nosili kuci...) a bombinice na torti su pun pogodag. Sled.god. samo pola kile bombonica i milina Ове бомбонице су стварно добар штос за декорацију.

Pogledajte prilog 351896Pogledajte prilog 351897Pogledajte prilog 351898Pogledajte prilog 351899
Klinci su bili odusvljenii medenjacima (svaki sam pakovala u celofan, ispalo mi je 97 kom tako da su skroz srecni nosili kuci...) a bombinice na torti su pun pogodag. Sled.god. samo pola kile bombonica i milina
![]()

nema na cemuDa, vrhunski. Klinci su ludi za njima.
-------------------------------------------------
Boki hvala na ideji![]()

Gde si nasla marakuju?

Gde si nasla marakuju?

Pre dva dana sam bila na putu, i zamolim mm da skuva pasulj...
Traži on da mu opišem kako, zapisivao je sve na papir... Čujemo se telefonom, kaže, super je ispao.
Rekla sam mu da prvo skuva meso, pa odlije vodu, doda pasulj, šargarepu, crni i beli luk, začine, celer, nalije vodom i kuva. Da na kraju napravi zapršku kako bi pasulj bio gušći.
Rezultat:
U skuvano meso je dodao potopljen pasulj, celu šargarepu i cele lukove (bar ih je očistio). Nalio je vodu da ogrezne, a zapršku nije stavio jer je video da je dovoljno gusto (sve samo zrnevlje, nigde tečnosti).
Tako da...ja danas dolivam vode u pasulj, zapržavam, vadim cele lukove i začinjavam pasulj kako bi ga jeli kašikom a ne nožem i viljuškom![]()
..a on učinio dobro delo
...pa KO još danas pravi tu otrovušu zapršku????