електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Добре су, волим те крампасте ђонове.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mi sami sebi hranu kupujemo i spremamo....taman posla njihovo nesto juuu
Imamo svoj frizider u sobi...al sporet i sto u zajednickoj kuhinji
A u cenu je uracunat dorucak i to imamo na jednoj polici mleko i razne pahuljice, integralni hleb i dzem tegluce...al dzaba ove svinje to ne kljucaju....

Ja sam zaljubljena u palladium...ovo su mi trece njihove..izbacili seriju veselih boja ove god...kod nas nema jos...samo mrtve boje...na ove sam se nameracila da nadjem...ima i bas drec zelena vuce na zucu nijansu...al ne mogu da nadjem...a i aj bolje ova mirnija zelena lakse se uklapa
mah, njihov frizider sam sadrzaj cini sigurnim
nash je...druga pricha
- - - - - - - - - -
nekako su...zelene
mora da je do fotke![]()

Виђала сам такве (али плитке) у Оffice shoes.

Sta da spremam od visanja ? Ako pitam mm, on bi običnu pitu sa kupovnim korama sin onu keks tortu sa pavlakom, i višnjama a ja bi da malo prometnim. Važno je da ide mnogo visanja, da nije samo kora i pobacano voce odgore.
STRAVAAAAA!!! Metlić i Jakobinac-lepo se provodite i fotkaaaajteeee

Odlično zvuči
- - - - - - - - - -
Još nešto...dobila sam u kompenzaciji onaj kućni aparat za sladoled. Kakvu smesu da napravim za njega, ima neko neki provereni recept ?
Fala tolce...vidimo se mala![]()
...e pa ovo je prvo sto se meni dopada od obuce koju si pokazivala...znaci to bi nosila sve pevajuci, a i boja im je cak ok skroz...

Sve sto metla nosi je dobro
Zezam se...
Udji na office shoes.rs pa levo u listi imas tu marku
mana im je cena...al su trajne pa ti dodje na isto kupio njih za dve tri god il jedne od 20e za jednu sezonu....a imas ih i u outlet office u imo centru na nbg snize ih i na 20-30e samo treba broj ulovit
U srb nema ovih blesavih boja
Lice na starke a ti bese to volis....medjutim meni licno mnogo udobnije od starki, ja starke volim ali ne kupujem zbog neudobnosti
Elem tema przicu krmenadle uz prilog obaren brokoli i vestacki prah pire....posto od setnje slaba vajda zbog kisurine a i mora pakovanje za sutra ima vremena da se nesto spremi

jao sad me podseti.....imamo jagode pola kg a necu stici da ih pojedem...e sto mrzim kad bacim hranu to mi ide tako na nerve....dal ce moci sutra da se ponesu![]()
ma vec su upakovane u plasticnu ciniju pa onda u celofan u paketu....nema na meru ko kod nas nego samo pakovanjanaravno da hoce
operi i stavi u kutiju neku
ambalazu od neceg u krajnjoj liniji
i smazite putem
ma vec su upakovane u plasticnu ciniju pa onda u celofan u paketu....nema na meru ko kod nas nego samo pakovanjaskuplje pakovanje no proizvod
juce kupljene a kad su upakovane ne znam....ako sutra budu dobre ponecu ih...mada je maltretiranje nositi to uz sve torbe i kese al zao mi da bacim....
Не можете да смажете пола киле јагода?