Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaze nama svaba kad smo dolazili "ja mnogo volim da jedem meso". On mucenik pojede jednu sniclicu za veceru a za dorucak pahuljice ko vrabac. Umal se ne slogira kad je vido srbe kako zderu dve snicle za dorucak
То ће он сад да тумачи како је код нас глад и ватате залихе пре него се вратите!:hahaha:
А што су пробирачи кад нешто утуве у главу!
С мојим најстаријим ујаком овде долазио његов колега с посла са све женом, купе шуЊку и ракије па у ГрЕцију на одмор, исто сврати и у повратку.
И увек је тражио да му ћале, или ја обрежемо онај сланински део шуЊке, није много, али ни то мало сланине није хтео: Ф(!!!)лада- покаже на сланину и сецне шаком ко ножем!
Све док једном није пробао сланине и млада белА лука.
Није га могло одвојити од стола!
Узгред имају једну лепу пословицу, поготово за свиње: Све што смрди буде укусно!

Ja probah njegove pahuljice pre neki dan...odose u solju
Mleko 1,5 mm citaj voda...pahuljice imaju cokoladu al uzas su neki miks secera cokolade i onog karaktetisticnog ukusa musli koji ja licno ne podnosim
Bezi bre ....uzela posle sunke paradajz i sir i jela ko covek...verovatno ko gmo covek al aj sad daj sta das :lol:
A njima je glavna fora za rucak salata...a mi to ko prilog uz snicle...sablaznjavamo ih :lol:

- - - - - - - - - -

Hteli da ispecemo snicle i krompir, nema tepsiju samo alu foliju
A kuvari na polici vise za ukras valjda

- - - - - - - - - -

Joj afro dam ti ove u plastiku umotane krmenadle pola kile za 2,5e za jedan tanjir kuvanog slatkog kupusa
Zeljna sam kuvane hrane al nemam kad ta jela sto se dugo spremaju da spremam....

Mleko 1,5 mm citaj voda...pahuljice imaju cokoladu al uzas su neki miks secera cokolade i onog karaktetisticnog ukusa musli koji ja licno ne podnosim
Bezi bre ....uzela posle sunke paradajz i sir i jela ko covek...verovatno ko gmo covek al aj sad daj sta das :lol:
A njima je glavna fora za rucak salata...a mi to ko prilog uz snicle...sablaznjavamo ih :lol:

- - - - - - - - - -

Sta bih dala da im vidim face kada odes u poslasticarnicu :lol: :zag:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Joj afro dam ti ove u plastiku umotane krmenadle pola kile za 2,5e za jedan tanjir kuvanog slatkog kupusa
Zeljna sam kuvane hrane al nemam kad ta jela sto se dugo spremaju da spremam....

...ajd vazi, saljem brzom postom:lol:
...i ja se zazelela pa sam navalila da kuvam, prosle nedelje bila ona lepa corba bas "sita" sad kuvan kupus...al to mi najlakse kad dodjem da ugrejem na brzinu i da
se najedem...u protivnom bi bili samo sendvici...nema sanse da bi posle 9h stajanja kuvala ista sem kafe...

Prošao i Đurđevdan. Ono što je bio moj resor - dezertiranje...

kdrepl.jpg

Где сте ви заправо смештени?:eek:
Iznajmili sobu u stanu jednog para...delomo kuhinju i kupatilo pa tako mu vidim meni
Posto su u de hosteli jako skupi ovo se vise isplati
Jede kolenicu bez icega...majko moja a izgkeda ko da bi nas dvoje mogo za dorucak pojesti
A mi po dve krme paradajz salatu i po dva parceta hleba
Pa ko je ovde blesav :lol:

Iznajmili sobu u stanu jednog para
Posto su u de hosteli jako skupi ovo se vise isplati
Jede kolenicu bez icega...majko moja a izgkeda ko da bi nas dvoje mogo za dorucak pojesti
A mi po dve krme paradajz salatu i po dva parceta hleba
Pa ko je ovde blesav :lol:

Тако смо ми својевремено у Прагу и Будимпешти били по становима, то је комедија какве смо домаћине имали.

A mi sami sebi hranu kupujemo i spremamo....taman posla njihovo nesto juuu
Imamo svoj frizider u sobi...al sporet i sto u zajednickoj kuhinji
A u cenu je uracunat dorucak i to imamo na jednoj polici mleko i razne pahuljice, integralni hleb i dzem tegluce...al dzaba ove svinje to ne kljucaju....

Slatkisi su ti tu najugrozeniji. Lik ima dva robotska usisivaca al ne umeju da ciste coskove i ne vide stepenice. U slucaju revolucije robota bezte niz stepenice. Najjace je sto odgajbi piva, punih ne mozes da prodjes hodnikom :D

- - - - - - - - - -

Rucak danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back