Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...jeste, i meni se dopada kako si se lepo snasla...originalno, a ukusno :)
...e sad kako su moja deca sto se slatkog tice probiraci, ne znam kome bih ja tu tortu i pravila, jedino sebi samoj, ovu Vraganinu bi vec jele, ali da ne pominjem da ima sira
vec da lukavo cutim...inace ni to ne bi, mada vole klasican ciz...sve u svemu zato i ne znam, a ni ne pokusavam da pravim puno toga kad nece ni da probaju...radje bi jele
obican cokoladni keks...baksuzi:mrgreen:

Sad nevezano za tebe i tvoju decu, al što to izvoljevanje mene nervira.
Juče žmuova sestra - ne volim pečurke, ne volim gomboce sa šljivama, šufnudle niti bilo koje bareno testo, to je fuj, pa ne voli batak a nije ljubitelj ni belog mesa, o iznutricama da ni ne počinjemo, o j.bte mislim se hoćeš li umuknuti, ne mogu više da se suzdržavam da ne zucnem, a ako beknem, neće biti ništa lepo :neutral:

Juče žmuova sestra - ne volim pečurke, ne volim gomboce sa šljivama, šufnudle niti bilo koje bareno testo, to je fuj, pa ne voli batak a nije ljubitelj ni belog mesa, o iznutricama da ni ne počinjemo, o j.bte mislim se hoćeš li umuknuti, ne mogu više da se suzdržavam da ne zucnem, a ako beknem, neće biti ništa lepo :neutral:

Зашто јој ниси рекла оно што мислиш о таквима? Размажени људи треба да се суоче са последицама свог понашања.

tako je moja koleginica u hotelu digla frku da ne jede jaja i da nema sta da doruckuje

a licno sam video da jede jaja

znaci preseravanje malog idiota

Poslednja izmena:
u principu i ja nogu da jedem sve, samo da nije bljutavo, sa nema neki miris da ti se zeludac podigne itd, ili bas neka splacina, al to retko zaista
ovako ne kontam kako neko moze za gomboce da kaze da su odvratne i da ne jede kada je to zaista nesto ukusno
msm sta ima da ti se ne svidja tu, ne kontam

u principu i ja nogu da jedem sve, samo da nije bljutavo, sa nema neki miris da ti se zeludac podigne itd, ili bas neka splacina, al to retko zaista
ovako ne kontam kako neko moze za gomboce da kaze da su odvratne i da ne jede kada je to zaista nesto ukusno

Ма обично пресеравање. Особа тако даје себи на значају.

Да видиш како би јела да је стварно гладна, да све пуца.

Ма обично пресеравање. Особа тако даје себи на значају.

Да видиш како би јела да је стварно гладна, да све пуца.

Upravo o ovome se radi, može joj se da izvoljeva.
Ma, ne vredi, već sam im nekoliko puta držala bukvicu svima, za nedeljnim ručkom, celoj porodici, pošto ni mama ne voli štošta a ni tata.
Već me je i sramota da tupim, samo pogledam bezizražajno, slegnem ramenima i nastavim da jedem.
Jedino ovaj moj sve voli i sve jede.
Al njegova sestra je preterala sve mere i granice, prvenstveno lepog ponašanja.
Meni je ok da neko ne voli nešto ali ne i čitave grupe jela, to je čista razmaženost i, u ovom slučaju, predrasude i strah od nečeg novog.
Pride, ne radi se o tome da ne voli nego nije navikla da jede i onda kaže kako joj je to fuj.
Na ljude koji govore fuj na hranu sam alergična.

Зашто јој ниси рекла оно што мислиш о таквима? Размажени људи треба да се суоче са последицама свог понашања.
Mae geri nogom u gubicu!!!
:hahaha:
:klap:

- - - - - - - - - -

:ok:
:super:

Ja ne volim šljive da vidim ni na slici, šanse nema ni u ruku da ih uzmem, a ne da jedem. Meni se uglavnom na voće diže želudac, i izaziva nagon za povraćanjem. :( I zato nema šanse da probam gomboce, čak ne volim ni kada ih neko jede u mom prisustvu, jer me njihov presek asocira na nešto nejestivo.

Ali zato šufnudle obožavam.

Smokva piše o nekoj drugoj vrsti gadljivosti.

Ali eto ja ne volim voće. Ne baš svo, ali dobar deo ne jedem uopšte. A neko mi je gadno samo po sebi i dok ga gledam. Ne znam zašto je to tako, i umesto s godinama da postajem bolja, ja postajem sve gora. :sad2:

Pritom, starije dete bi od voća moglo da živi. Ne postoji šta ne bi probao, i sve mu je lepo, i sve voli, samo da se zove voće. Mlađe je isto na mene, i to mi je velika tuga. Jede samo jabuke, breskve i kruške. I ništa više od voća, apsolutno ništa. Svake godine proizvedemo 10 vagona lubenica, on ih ni ne proba. A kako da ga kritikujem, kada sam skoro ista takva.

One u principu jedu sve od 'leba,luka i cvaraka do tatar bifteka..ali nisu ljubitelji vocnih torti i kolaca svih, tu nesto biraju i taj coko ciz su jednom probale nisu se ne znam zasto odusevile i od tad je prica..mi to ne volimo..da im ne kszem sa cim je jele bi..kao jednojsjcani blizanci su, sto se hrane tice..a i to kao biranje je pocelo od skora...nije toga bilo kad sam se ja pitala, jer je kod mene vszilo pravilo, ne moras da volis, ali moras da jedes ono sto je ba stolu, i tu nije bilo rasprave..sad kao odrasle mogu da ne jedu sta im volja, ali je opet jako malo toga sto ne jedu...sreca pa imaju dobar metabolizam :)

Погле их лутке лепе:
images

images

images

images

images

Замисли то не конзумирати???
:sad2:

a okejj, jbg. o ukusima ne treba raspravljati
ja recimo beli kravlji sir i na samu pomen od njega doživljavam burne želudačne reakcije,
i to samo ako je u intergraknom obliku i da ga vidim na stolu, inače jedem ga u pitama, gibanici,
kiflicama...
ceo život je tako...kao deca odemo kod babe i dede na selo. Sestre i braća od tetki i sad ajde da se ruča,
i svi normalno jedu sir , a ja automatski uzimam svoj tanjir i sedam na stepenice ispred kuće jer ne mogu da
podnesem čak ni prisustvo sira u tanjiru koji stoji na stolu :sad2:

Poslednja izmena:
Voce obozavam. Svo! Mogla bih ziveti na vocu.
Testenine obozavama. Sve vrste! Da me muz ne kritikuje cele zime bi se jele njoke, spagete, valjusci, makarone, baratfile, gomboce itd...
Ribu obozavam. Sve vrste! U svim izdanjima.
Meso. Kako koje. U manjim kolicinama. Suhomesnato najvise, ali znam koliko je lose pa slabo jedem. Sunku volim ali nemam je uvek i kad je jedem to je uzivanje.
Sarme, kis.kupus, punjene paprike, grasak, boraniju... sve te corbaste djuvece... ajme... zeludac se okrene kad osetim miris... ali sednem, i sve sem kupusa probam ponekad, onako na silu... ali sta cu...
Povrce jako slabo jedem... salate nikako i ni u kom obliku... jednom probala svez paradajz i povratila... :rumenko: dok paradajz corbu jako volim, sos od paradajza obozavam, itd...

a to izvoljevanje... i ja na njega pizdim... iako i sama nekad moram negde reci "Necu hvala".
Moj brat i snaja ne kuvaju. Uopste. Ne znam kako se hrane ali s obzirom na cinjenicu da nikad supu skuvali nisu mogu misliti...
i onda dodju ovde kod nas... mama i ja se raspadnemo od kuvanja... te supa te ragu corba te pasulj(njega volim) te meso... i onda on nama za ruckom drzi slovo kako se mi nepravilno hranimo, puno mesa, masno bla bla... sve jeduci to meso... :roll: i to obicno mami pametuje jer zna da cu ga ja preseci... a ona sirota cuti... pa kao pitala sam te sta da skuvam ti nisi rekao sta hocete... e dodje mi da ga zaslaufim preko stola po usima...
I jos u snajino ime prica... pa sve filozofira... mi porucili picu jednom... a on kao Pitajte jel stavljaju pelat ili kecap, njegova zena ne jede ako je kecap :roll: :roll: :roll:
Covek bi rekao da su na belom dvoru odrasli... i da im neko sluzi kavijar i pticije mleko svaki dan...

- - - - - - - - - -

Gomboce mmmm... :zaljubljena:

Ali baratfile sa makom su na mestu broj 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back