- Poruka
- 42.496
i ja sam tako.
![]()
![]()
To je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam tako.
![]()
![]()
Ja nestavljam ni ulje ,ni mast , već domaću slaninu sapunjaru , onu skroz belu , kad se isprži skroz da bude ko čvarci i pusti dosta masnoće (bar 2/3 se istopi ) na tome pržim kupus ,pre bez luka , sada ubacim jednu glavnicu crvenog čisto da ubije kiselinu malo i da šmek .generalno je svako da kazem starinsko jelo ljepse na masti, al to opce nije bila tema rasprave - masno moze bit i od ulja
sto se podvarka tice sam naziv jela sve lijepo sumira - odatle i specifican ukus
Ja nestavljam ni ulje ,ni mast , već domaću slaninu sapunjaru , onu skroz belu , kad se isprži skroz da bude ko čvarci i pusti dosta masnoće (bar 2/3 se istopi ) na tome pržim kupus ,pre bez luka , sada ubacim jednu glavnicu crvenog čisto da ubije kiselinu malo i da šmek .
Gore kad ide u rernu može svašta da se stavi , ja lično najviše volim da uzmem one sveže slovačke baš ljute kobaje , koje onda puste onaj ljut i crvenkasti mastan sok da natopi kupus .![]()
i ja sam tako.
![]()
![]()
kuvao retki pasulj
a onda za mene salatu bugarku:
Salata Bugarka:
šaka kuvanog pasulja
pola struka seckanog praziluka
dve pečene paprike (iseckane)
jedna rendana šargarepa
dresing:
kašićica senfa
soja sos
vinsko sirće
šećer
mirođija
bosiljak
slikao bih ali čemu kad sam nevidljiv
bolje da ne znas sta je prava salata bugarka.![]()
ovu sam ja krstio
i bolje da saznaš šta je
pravi bugarski kobas)
Sinoc smo proslavili desetu godisnjicu braka... tj. veze
Pravila sam cezar salaticu, njoke sa prelivom od sira, za muza biftek, za mene pilencei tortu Moskva snit po Domacicinom receptu (Hvala Domacice
).
Zao mi sada sto ne mogu da okacim slike, ne radi mi komp. Al cim to sredim bice i slicica.![]()
cestitamo!
da do 20. navatas bar neko pile sa strane![]()
pa nema veze,meni je iz tvoje ruke i sirce slatko
Znaci ne vidi se![]()