Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto ja ne volim te zamrznute poluproizvode
pogotovo sargarepa i krompir koje imas sveze u toku cele godine
sto kaze jedna kuvar, kako bi tebi bilo da te vakumiraju u foliju..hebo to, samo sveze!
Ma ne, ne radi se o zamrznutoj shargarepi ili krompiru nego nekako samo polukuvanoj, a i ne sme
da se zamrzava.

Ja svom psu ( ovom matrom ) svaki dan za 5-6 minuta spremam tu shargarepu, pa paz da je ne kuvam ceo sat, seckam pa onda yebavam
po frizideru 7 dana.
Ja inace shargarepu ne jedem, za mene je to recimo isto sto i ona cvekla od koje se mnogo lepo i zdravo zivi.
Mosh me ubijes al ja to ne jedem.

rayela pa nije prelivena mlekom. sve je radjeno kao za punjenje, samo je paprika cepana i redjana

Jednom sam jela nešto slično: red ribanca, pa red fila za sarmu. Ukus isti ko sarma.

- - - - - - - - - -

...ja u musaku od zelja sipam i mleko i jaja i bude fantasticna...svi koji su probali vise nisu motali sarmice...
...inace sam pozanta po tome da sam skoro svako jelo pretvorila u musaku...meni to i lepse i lakse...

A ja musaku pravim od pire-krompira. Ko je proba kod mene, nikad više ne secka krompir na kolutove.:)

afro ja nisam takvu sa mlekom jela, samo ovako ko za sarmu, ali redjano
krasuljka divna ideja sa ribancem:

...probaj jednom ako odlucis da pravis...dovoljno je jedno jaje, tek da malo poveze i mleko...lepa je cak i hladna kao i
musaka od tikvica...(i nju obavezno zalijem tako)...
...ovo sa ribancem se i meni dopada kao odeja, ne volim da motam sarme pa to ti je...

Недељни комплетић - фрикомова мешавина за ђувеч + пилећи карабатаци. Све у рерну и ћао ђаци.

Биће и остатака за црног мачорчића, то му ја сервирам. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back